S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Eylül 2022 #11 NorinRadd dedi: Kanka en fazla RDR2. ve onlarda Online değil mi? Online oyunlar için SSD kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet bunlar online. Diskini çöpten almadıysan RDR2 oynayabilirsin sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
NorinRadd dedi: Kanka en fazla RDR2. ve onlarda Online değil mi? Online oyunlar için SSD kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Evet bunlar online. Diskini çöpten almadıysan RDR2 oynayabilirsin sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 25 Eylül 2022 #12 Silinen üye dedi: Evet bunlar Online. Diskini çöpten almadıysan RDR2 oynayabilirsin sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung falan alacağım HDD'yi.
Silinen üye dedi: Evet bunlar Online. Diskini çöpten almadıysan RDR2 oynayabilirsin sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Samsung falan alacağım HDD'yi.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Eylül 2022 #13 NorinRadd dedi: Samsung falan alacağım HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Modeli gönderirseniz iyi olur.
NorinRadd dedi: Samsung falan alacağım HDD'yi. Genişletmek için tıkla... Modeli gönderirseniz iyi olur.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 25 Eylül 2022 #14 Silinen üye dedi: Modeli gönderirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şu an arıyorum ama sizin öneriniz varsa alabilirim.
Silinen üye dedi: Modeli gönderirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Şu an arıyorum ama sizin öneriniz varsa alabilirim.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.217 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #15 Şahsen bazı online oyunları bile HDD'ye kuruyorum. Sadece yükleme ekranı normalden biraz uzun sürüyor başka etkisi yok. PUBG ve Sea of Thieves gibi oyunları HDD'de sorunsuz oynuyorum.
Şahsen bazı online oyunları bile HDD'ye kuruyorum. Sadece yükleme ekranı normalden biraz uzun sürüyor başka etkisi yok. PUBG ve Sea of Thieves gibi oyunları HDD'de sorunsuz oynuyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #16 Silinen üye dedi: Ark, Rust, Warzone gibi ağır oyunlar oynamıyorsanız çok bir fark olmayacaktır. Yüklenir yani. Genişletmek için tıkla... O oyunlar Online (Warzone vs.)?
Silinen üye dedi: Ark, Rust, Warzone gibi ağır oyunlar oynamıyorsanız çok bir fark olmayacaktır. Yüklenir yani. Genişletmek için tıkla... O oyunlar Online (Warzone vs.)?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 25 Eylül 2022 #17 NorinRadd dedi: Şu an arıyorum ama sizin öneriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Şahsen aklıma model yok şuan. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin.
NorinRadd dedi: Şu an arıyorum ama sizin öneriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Şahsen aklıma model yok şuan. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 25 Eylül 2022 #18 Silinen üye dedi: Şahsen aklıma model yok şu an. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/wd-guve...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.3 bu iyi midir?
Silinen üye dedi: Şahsen aklıma model yok şu an. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/wd-guve...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.88.3 bu iyi midir?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #19 Silinen üye dedi: Şahsen aklıma model yok şu an. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin. Genişletmek için tıkla... İyi bir HDD olsa zaten aşağı yukarı fark olmaz.
Silinen üye dedi: Şahsen aklıma model yok şu an. WD markasına yönelebilirsin. En az 7200 RPM bir disk almanız sağlıklı olur. @BehzatAmirim, demek istediğim o tarz ağır oyunlar kurmadığın sürece pek fark göremezsin. Genişletmek için tıkla... İyi bir HDD olsa zaten aşağı yukarı fark olmaz.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 25 Eylül 2022 #20 BehzatAmirim dedi: İyi bir HDD olsa zaten aşağı yukarı fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki iyi bir HDD biliyor musun?
BehzatAmirim dedi: İyi bir HDD olsa zaten aşağı yukarı fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki iyi bir HDD biliyor musun?