K Kleasto Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 41 Çözümler 1 20 Ağustos 2023 #11 monuroruc dedi: Geçeceğin okulun öğrenci işlerini arayıp yatay geçiş kontenjanını öğren. Öğrenebiliyorsan yatay geçiş yapan öğrencilerden bilgi al. Yatay geçiş yapmak tekrar sınava girmekten daha garanti bence. Genişletmek için tıkla... Bir aksilik çıksın istemiyorum ya. Yatay geçiş yapan öğrencileri nasıl bulabilirim ki?
monuroruc dedi: Geçeceğin okulun öğrenci işlerini arayıp yatay geçiş kontenjanını öğren. Öğrenebiliyorsan yatay geçiş yapan öğrencilerden bilgi al. Yatay geçiş yapmak tekrar sınava girmekten daha garanti bence. Genişletmek için tıkla... Bir aksilik çıksın istemiyorum ya. Yatay geçiş yapan öğrencileri nasıl bulabilirim ki?
M monuroruc Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 131 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 21 Ağustos 2023 #12 Kleasto dedi: Bir aksilik çıksın istemiyorum ya. Yatay geçiş yapan öğrencileri nasıl bulabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Okulun instagram sayfası varsa oradan ama zor bulmak.
Kleasto dedi: Bir aksilik çıksın istemiyorum ya. Yatay geçiş yapan öğrencileri nasıl bulabilirim ki? Genişletmek için tıkla... Okulun instagram sayfası varsa oradan ama zor bulmak.