Sınıf birinciliği nasıl elde edilir?

ouzdmr

Hectopat
Daha fazla  
Babam sınıf birincisi olursam istediğim motoru alacakmış. 10. sınıfa geçtim, yüzdelik dilimim %5 gibi bir şeydi. Çalışırsam yapabileceğimi düşünüyorum ama TYT konularını bitiren çocuklar var. Sizce yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam sınıf birincisi olursam istediğim motoru alacakmış. 10. sınıfa geçtim, yüzdelik dilimim %5 gibi bir şeydi. Çalışırsam yapabileceğimi düşünüyorum ama TYT konularını bitiren çocuklar var. Sizce yapabilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Azim.
Çalışma.
Mutluluk.

8 dönemin, 7 dönemi sınıf birincisi olmuş birisi olarak tek tavsiyem çalışman.
Sakın ben zaten ilk dönemi yüksek geçirdim deyip ikinci dönemi salma. Ve kopya verme. Gerekirse ben hiç sınava çalışmadım de rakiplerini yanılt.

Son düzenleme:
8 dönemin, 7 dönemi sınıf birincisi olmuş birisi olarak tek tavsiyem çalışman.
Sakın ben zaten ilk dönemi yüksek geçirdim deyip ikinci dönemi salma. Ve kopya verme. Gerekirse ben hiç sınava çalışmadım de rakiplerini yanılt.

Savaş suçu gibi geldi ama hayırlısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı