iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 28 Ağustos 2023 #11 Soldier_Boy dedi: Hocam 9.sinifa geçeceksin nasıl biriyle kavgalisin ki. Genişletmek için tıkla... 2. Seçenekte arkadaşım başka şubede seçeneği var.
Soldier_Boy dedi: Hocam 9.sinifa geçeceksin nasıl biriyle kavgalisin ki. Genişletmek için tıkla... 2. Seçenekte arkadaşım başka şubede seçeneği var.
Off format attım Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #12 Soldier_Boy dedi: Hocam 9.sinifa geçeceksin nasıl biriyle kavgalisin ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız arkadaşlarım var ve bu yüzden orayi istiyorum.
Soldier_Boy dedi: Hocam 9.sinifa geçeceksin nasıl biriyle kavgalisin ki. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladınız arkadaşlarım var ve bu yüzden orayi istiyorum.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 29 Ağustos 2023 #13 Off format attım dedi: Yanlış anladınız arkadaşlarım var ve bu yüzden orayi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz
Off format attım dedi: Yanlış anladınız arkadaşlarım var ve bu yüzden orayi istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 390 29 Ağustos 2023 #14 Soldier_Boy dedi: Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz Genişletmek için tıkla... Ortaokul arkadaşları vardır.
Soldier_Boy dedi: Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz Genişletmek için tıkla... Ortaokul arkadaşları vardır.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.878 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #15 Soldier_Boy dedi: Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu düşünmek zor olmasa gerek. Çok büyük ihtimal değişir .
Soldier_Boy dedi: Hocam daha okul başlamadan nasıl arkadaş edindiniz Genişletmek için tıkla... Neden olduğunu düşünmek zor olmasa gerek. Çok büyük ihtimal değişir .
Off format attım Decapat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #16 enes_yldrm_1 dedi: Neden olduğunu düşünmek zor olmasa gerek. Çok büyük ihtimal değişir. Genişletmek için tıkla... Değişir değişir de bahane bulmam gerekir mi?
enes_yldrm_1 dedi: Neden olduğunu düşünmek zor olmasa gerek. Çok büyük ihtimal değişir. Genişletmek için tıkla... Değişir değişir de bahane bulmam gerekir mi?