Rowns
Hectopat
Sınıf grubunda liyakatsizliğin ve zorbalamanın çok olduğunu gördük ve buna sessiz kalamazdık hemen kolları sıvadık ve işe başladık. Sınıfta sevilen biri olduğum için yöneticilik bende de vardı. Hemen diğer yöneticileri çıkarmakla işe başladım önce bir bir her gün azalttım ve sonunda fark edildim. Fark edilmem ile beraber planı devreye soktum gurubu sadece yöneticiler konuşabilir hale aldım ve sınıf halkının darbe yaparken ses çıkarmasına engel oldum yoldaşlarımı yönetici yaptım ve sadece yönetciler grup ayarlarını değiştirebilir vesaire yaparak yönetimi ele aldım ilk işim kendi rejimimi oluşturup sınıf adını değiştirmek ve istemediğim kişileri atmak oldu. Sonra 5 arkadaş toplandık ve anayasa yazdık 13 maddeli daha eklenecek. Halk bu durumu anladı ve bana mesajlar atmaya başladı ama ben hepsini görmezden gelerek diktatör tavırlarımla yönetmeye devam ettim. Ama mecliste açmayı unutmadım. Taki bugün öğretmene söylenene kadar disipline gittik müdür ve birkaç hoca bize gülüp geri yolladılar. Sizce hakketmiş miyiz?
Anayasamız:
01: TBMM grubunda alınan kararların affı yoktur.
02: Anayasada yazılanlar değiştirilemez.
03: Eğer biri zorbalanacak ise karar meclis şartı ile 1vs1 ya da toplu olarak ayrılır.
04: Birden fazla zorbalığa uğrayan kişiler hiç zorbalığa uğramamış veya az uğramış kişilere göre daha az ağırlığa alınır.
05: Efe hakkında kötü söz söylenemez. Söylenmesi durumunda çıkarılan sonuçlar af edilemez.
06: Meclis kararının dışında hareket etmek yasaktır.
07: Meclis içindeki insanlar birbirine saygılı olmalıdır.
08: Meclis dışındaki insanların fikirleri önemsizdir.
09: Meclis içindeki davranışlar sonuçlar barındırabilir.
010: Meclis içinde yapılan oylamalar oy birliği ile askıya alınabilir veya iptal edilebilir.
011: Meclis dışında yapılan herhangi bir harekette meclis bilgilendirilir ise oy birliği ile o olaya müdahale edilebilir.
012: Ramazanda istisna olmadığı sürece niyetli insanlara zorbalık yapılmayacaktır.
013: Meclisteki herkes eşit olmak ile birlikte. Herkesin sorumlulukları da bellidir.
Aldığım ufak çaplı tehditler oldu ama onları burada paylaşmak istemedim. Sizce iyi yapmış mıyım? Disiplini hak etmiş miyiz? Hedefimiz sınıf kız gurubu ama ona darbe yapmak zor sizce başarır mıyız?
Anayasamız:
01: TBMM grubunda alınan kararların affı yoktur.
02: Anayasada yazılanlar değiştirilemez.
03: Eğer biri zorbalanacak ise karar meclis şartı ile 1vs1 ya da toplu olarak ayrılır.
04: Birden fazla zorbalığa uğrayan kişiler hiç zorbalığa uğramamış veya az uğramış kişilere göre daha az ağırlığa alınır.
05: Efe hakkında kötü söz söylenemez. Söylenmesi durumunda çıkarılan sonuçlar af edilemez.
06: Meclis kararının dışında hareket etmek yasaktır.
07: Meclis içindeki insanlar birbirine saygılı olmalıdır.
08: Meclis dışındaki insanların fikirleri önemsizdir.
09: Meclis içindeki davranışlar sonuçlar barındırabilir.
010: Meclis içinde yapılan oylamalar oy birliği ile askıya alınabilir veya iptal edilebilir.
011: Meclis dışında yapılan herhangi bir harekette meclis bilgilendirilir ise oy birliği ile o olaya müdahale edilebilir.
012: Ramazanda istisna olmadığı sürece niyetli insanlara zorbalık yapılmayacaktır.
013: Meclisteki herkes eşit olmak ile birlikte. Herkesin sorumlulukları da bellidir.
Aldığım ufak çaplı tehditler oldu ama onları burada paylaşmak istemedim. Sizce iyi yapmış mıyım? Disiplini hak etmiş miyiz? Hedefimiz sınıf kız gurubu ama ona darbe yapmak zor sizce başarır mıyız?
Son düzenleyen: Moderatör: