İçimi dökeceğim, lütfen ''buraya neden anlattın?'' gibisinden söylemlerde bulunmamaya dikkat edin lütfen, içimi dökmek istiyorum. Sınıfımızda 3 grup var Kızlar - Erkekler - Erkekler 2 diye böyle bir saçma klanlaşma var sınıfın kendi içerisinde. Kızlar diye adlandırdığım grubu cinsiyetçi algılamayın, sürekli maskelerini çıkartırlar, birbirleriyle yemek yerler, öpüşürler. Rehberlik hocasıyla 3 hafta üst üste uyarıldılar ama halen aynıydı. Ve bu hafta sınıfımızda ki 4 kızdan 2 si Pozitif çıktı ve an itibariyle sınıf karantinaya girdi. Konuşma hakkımızı bile elimizden alan tipler kendileri, 11-A diye bir WP grubumuz var, tartıştıkları zaman veya konuşulan konuyu hoş bulmadıklarında (kendi keyiflerince) sınıfın konuşmasını kapatan insanlar, bugünde korona hakkında tartışıyoruz, ''evimde Kronik hasta var işin ciddiyetini kavrayın biraz.'' dedim ve sınıf grubunu kapattılar, tabi asla şaşmaz her sınıfta olan kızlar için hayatını adamış bir geri kafalı biri olur, o da destek çıktı tabi. Biz de kendi aramızda 5 kişiyiz grup da tek birliğimiz o yani, bakın birlik diyorum sınıfta çete savaşı var. Neyse, yarın test olmaya gideceğim erkenden. Negatif çıkarsa sinema salonlarına girebiliyor muyuz? Kısacası karantinadan çıkabiliyor muyuz?