S Snake Eater Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #1 Merhaba kimya öğretmeni görev verdi bana sınıfın listesini hazırla artı ve eksi için bana getir dedi ama bir türlü 36 kişilik bir liste bulamadım ve nasıl yapılcağını bilmiyorum biri yardım ederse çok sevinirim.
Merhaba kimya öğretmeni görev verdi bana sınıfın listesini hazırla artı ve eksi için bana getir dedi ama bir türlü 36 kişilik bir liste bulamadım ve nasıl yapılcağını bilmiyorum biri yardım ederse çok sevinirim.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 19 Kasım 2014 #2 Müdür yardımcısından sınıfının sınıf listesinin kopyasını isteyebilirsin.
F fatih52 Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #3 Müdür yardımcı sana sistemden listeyi çıkarabilir. Ya da sınıf defterinde liste vardır oradan fotokopisini alabilirsin.
Müdür yardımcı sana sistemden listeyi çıkarabilir. Ya da sınıf defterinde liste vardır oradan fotokopisini alabilirsin.
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #4 Veya excel'den kendin hazırlayabilirsin.
Ahmet Burak Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 2.093 Makaleler 5 Çözümler 9 Yer Mersin, Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart - Asus Prime B450M K-II İşlemci - Ryzen 5 5600G İşlemci Soğutucusu - Dark Freezer X127 Ram - 2x8 Goodram 3600 MHz DDR4 SSD - 512 GB Goodram M2.0 Kasa - Darkflash Pollux Mesh PSU - Aigo 650W 80+ Bronze Monitör - AOC 24G2SAE/BK Klaveye - HP Pavilion 800 Mouse - Gamepower Ursa Hoparlör - Logitech Z213 Kulaklık - Superlux HD681 Harici Ses Kartı - Behringer UMC202HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Kasım 2014 #5 Eğer müdür yardımcısı vermiyorsa ki verir gibime geliyor, Excel den hazırlayabilirsin.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 19 Kasım 2014 #6 Müdür yardımcısı verir. Onun görevi ne? Öğretmenin istediğini söylersin verir.
S Snake Eater Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #7 brk35 dedi: Müdür yardımcısı verir. Onun görevi ne? Öğretmenin istediğini söylersin verir. Genişletmek için tıkla... Onun verdiği listeyi hoca istemiyor farklı olsun dedi.
brk35 dedi: Müdür yardımcısı verir. Onun görevi ne? Öğretmenin istediğini söylersin verir. Genişletmek için tıkla... Onun verdiği listeyi hoca istemiyor farklı olsun dedi.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #8 Müdür yardımcısı vermek zorunda. İste verecek. Vermezse senden liste isteyen hocaya söyle. Silinen üye dedi: Onun verdiği listeyi hoca istemiyor farklı olsun dedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl farklı olacak ki?
Müdür yardımcısı vermek zorunda. İste verecek. Vermezse senden liste isteyen hocaya söyle. Silinen üye dedi: Onun verdiği listeyi hoca istemiyor farklı olsun dedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl farklı olacak ki?
S Snake Eater Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #9 Silinen üye dedi: Müdür yardımcısı vermek zorunda. İste verecek. Vermezse senden liste isteyen hocaya söyle. Nasıl farklı olacak ki? Genişletmek için tıkla... Yani normal liste eksik artı koymak için yer yok. Böyle bir liste ama hiçbir yerde bulamadım.
Silinen üye dedi: Müdür yardımcısı vermek zorunda. İste verecek. Vermezse senden liste isteyen hocaya söyle. Nasıl farklı olacak ki? Genişletmek için tıkla... Yani normal liste eksik artı koymak için yer yok. Böyle bir liste ama hiçbir yerde bulamadım.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 19 Kasım 2014 #10 Bu resmi çıkartmak aklına gelmedi mi? Zaten bulmuşsun işte.