KS
KS
Snake Eater
Ziyaretçi
Denedim ama yazım çok kötü olduğu için hoca kabul etmedi ne yaziki.Bu resmi çıkartmak aklına gelmedi mi? Zaten bulmuşsun işte.
Denedim ama yazım çok kötü olduğu için hoca kabul etmedi ne yaziki.Bu resmi çıkartmak aklına gelmedi mi? Zaten bulmuşsun işte.
Kardeşim onu çıktı alınca liste boş olucak isimleri nasıl yazıcam ?Yazıcı diye bir cihaz icat edildi.![]()
Kulanabilsem exeli buraya yazarmıydım. Office 2013 indirdim ve onun exelinden hiçbirşey anlamadım.Konunun başından Excel'i laf olsun diye mi yazıyorlar. Excel kullanarak sınıf listesini yapıp yazıcıyı kullanarak çıktı alabilirsin.
Gerek kalmadı yardımlarınız için sağolun sonunda birtane buldum.Tabloyu kendiniz hazırlamak istemiyorsanız resmi ABBYY FineReader ile taratıp tablo haline getirin daha sonra Word'de içini doldurup çıktı alın.
Çok teşekkürler gerek kalmadı. Konu kitlenebilir.ABBYY FineReader resimleri yazıya çeviren bir araç. Sizin tabloyu nekadar iyi çevirir orasını bilemem. En kötü ihtimal resmi Paint'te açıp isimleri tek tek doldurursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.