s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim?
Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim?
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.808 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 12 Ağustos 2024 #2 s.eryz dedi: Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... EBA'ya girin orada sınıf listesi gibi bir şey olacaktı ben oradan bakmıştım.
s.eryz dedi: Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... EBA'ya girin orada sınıf listesi gibi bir şey olacaktı ben oradan bakmıştım.
Noxcuk Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer Sakarya/Sapanca Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 EBA'dan bak.
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 12 Ağustos 2024 #4 s.eryz dedi: Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... EBA'dan bulabilirsiniz belki, kesin olarak ise okuldan.
s.eryz dedi: Liseye yeni geçtim ve sınıftakilerin isimlerini öğrenmek istiyorum. Belki bir tanıdık vardır diye. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... EBA'dan bulabilirsiniz belki, kesin olarak ise okuldan.
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 spaghettisosu dedi: EBA'ya girin orada sınıf listesi gibi bir şey olacaktı ben oradan bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Noxcuk dedi: EBA'dan bak. Genişletmek için tıkla... 806691 dedi: EBA'dan bulabilirsiniz belki, kesin olarak ise okuldan. Genişletmek için tıkla... Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine.
spaghettisosu dedi: EBA'ya girin orada sınıf listesi gibi bir şey olacaktı ben oradan bakmıştım. Genişletmek için tıkla... Noxcuk dedi: EBA'dan bak. Genişletmek için tıkla... 806691 dedi: EBA'dan bulabilirsiniz belki, kesin olarak ise okuldan. Genişletmek için tıkla... Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 s.eryz dedi: Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle.
s.eryz dedi: Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.303 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #7 s.eryz dedi: Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine. Genişletmek için tıkla... Şu an EBA açılana kadar öğrenemezseniz tabii e-Okul'u hacklemezseniz.
s.eryz dedi: Şu an EBA'da bilgi güncelleme işlemleri kapalı oradan erişemiyorum sınıf listesine. Genişletmek için tıkla... Şu an EBA açılana kadar öğrenemezseniz tabii e-Okul'u hacklemezseniz.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 13 Ağustos 2024 #8 Bende bakamıyorum sınıf listesine. Ne zaman bakabiliriz?
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #9 20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu.
20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu.
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #10 Exoro dedi: 20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu. Genişletmek için tıkla... Daha çok var yinede bilgi için teşekkür ederim. Exoro dedi: 20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu. Genişletmek için tıkla... Bugün 27 Ağustos halen gözükmedi EBA'da. Son düzenleme: 27 Ağustos 2024
Exoro dedi: 20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu. Genişletmek için tıkla... Daha çok var yinede bilgi için teşekkür ederim. Exoro dedi: 20 25 agustos arası tekrardan gırıp bakarsanız guncellenmıs olabılır gecen sene bu tarihler arası EBA'da gozukmustu. Genişletmek için tıkla... Bugün 27 Ağustos halen gözükmedi EBA'da.