Sınıf nasıl değiştirilir?

erass1928

Femtopat
Arkadaşlar, ben g şubesine gitmek istiyorum ve sınıfımla anlaşamadığımı, dersi dinleyemediğimi söylesem g şubesine geçebilir miyim?

Arkadaşlar, ben g şubesine gitmek istiyorum ve sınıfımla anlaşamadığımı, dersi dinleyemediğimi söylesem g şubesine geçebilir miyim?

Müdür yardımcısı anlayışlı ise git annene babana anlat sonra ailen müdür yardımcısı ile konuşursa kesin geçersin.

G şubesi boş ise oraya geçebilir miyim?
Geçersin tabi istediğin şubeye atmayabilirler ama.Sen yine G şubesi olarak isteğini belirtirsin eğer uygun görürlerse geçirirler

Onların belirli sistemleri oluyor,erkek kız sayısı ve başarı oranı gibi dizilimler.Sınıflar asla kafalarına göre ayrılmıyor.
Ben bizim okulun en başarılı sınıfındayım zaten. Erkek kız sayısında da arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.

Ben bizim okulun en başarılı sınıfındayım zaten. Erkek kız sayısında da arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.
O zaman kafana takma dostum sen anneni veya babanı alıp okula gidersen ve müdürle konuşursan halledilir.Kafanı yorma sen rahat uyu

O zaman kafana takma dostum sen anneni veya babanı alıp okula gidersen ve müdürle konuşursan halledilir.Kafanı yorma sen rahat uyu
Rahat uyuyamıyorum hocam, sanki sınıfım hiç değişmeyecekmiş gibi hissediyorum. G şubesinin de bizden daha zeki olduğunu düşünmüyorum, ortalamam 82'ye yakın. Ortalamam iyi değil fakat alacaklarını düşünüyorum. Tatile gideceğiz ondan sonra ailemle müdüre gidip G şubesine aldırmaya çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…