Sınıf tekrarı sonrası arkadaşla aynı sınıfta okunabilir mi?

schnitt

Decapat
Arkadaşımla sınıfta kaldık. 1 hafta öncesinde okula gidip sınıfların değişip değişmiyiceğini sorduk. Birimiz a şubesinde birimiz D şubesinde. Bu sınıfları hocalarla konuşup değiştirebilir miyiz?

Evet sınıf değiştirme yapılabiliyor müdür ya da müdür yardımcısına gitmen lazım.

Ailenizle müdürün yanına gidip sebebiyle birlikte durumu açıklarsanız belki sınıfınızı değiştirirler. Bana göreyse ikiniz de birden sınıfta kalmışsanız belki de aynı sınıfta olmamalısınız. Oturun adam gibi dersinizi çalışın.

Evet sınıf değiştirme yapılabiliyor müdür ya da müdür yardımcısına gitmen lazım.

Daha öncesinde gittiğimizde sizi aynı sınıfa sokmam demişti okullar açılınca aileleri konuştursak değiştirirler mi acaba?

Bizim 8'lerden birisi kalmıştı ve o aynı şubedeydi galiba.

7 yıldır aynı sınıftayız. Sınıfta kalma mevzusu olmasa farklı sınıflar olabilirdi ama şu an çok sıkıntı.

Hocalarla değil fakat eğer meslek lisesiyseniz ilk 3 hafta içinde bölüm seçimi oluyor bu bölüm seçiminde arkadaşınız veya siz ortak girmek istediğiniz bölümü seçebiliyorsunuz meslek lisesi değilse öyle bir şey olacağını sanmıyorum sınıf nakli daha önce kalanlar için duymamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…