blak1ss Picopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 274 24 Eylül 2021 #11 SraggzL dedi: Nasıl yani hocam. Genişletmek için tıkla... Hocaya beni çağırıyorlar, gidebilir miyim falan dersiniz. Lehinize kullanın işte, fırlamalık yapın biraz.
SraggzL dedi: Nasıl yani hocam. Genişletmek için tıkla... Hocaya beni çağırıyorlar, gidebilir miyim falan dersiniz. Lehinize kullanın işte, fırlamalık yapın biraz.
Coke Zero Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 24 Eylül 2021 #12 Müdür yardımcısı bir şey dağıtacağı zaman sana verecek veya sınıftan izin kağıdı, para toplama vb şeyleri sen yapacaksın bir nevi evrak işleri.
Müdür yardımcısı bir şey dağıtacağı zaman sana verecek veya sınıftan izin kağıdı, para toplama vb şeyleri sen yapacaksın bir nevi evrak işleri.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 24 Eylül 2021 #13 RamooY dedi: Ben ortaokulda olmuştum. Bir olay olmadığından beni çağırmamış olabilirler ama okul adına gidilen bazı toplantı/gösterilere falan götürmüşlerdi. Bunun dışında pek bir olayı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. blak1ss dedi: Hocaya beni çağırıyorlar, gidebilir miyim falan dersiniz. Lehinize kullanın işte, fırlamalık yapın biraz. Genişletmek için tıkla... He anladım taktiksel okey teşekkür ederim. Coke Zero dedi: Müdür yardımcısı bir şey dağıtacağı zaman sana verecek veya sınıftan izin kağıdı, para toplama vb şeyleri sen yapacaksın bir nevi evrak işleri. Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam eziyet bu neyse teşekkür ederim.
RamooY dedi: Ben ortaokulda olmuştum. Bir olay olmadığından beni çağırmamış olabilirler ama okul adına gidilen bazı toplantı/gösterilere falan götürmüşlerdi. Bunun dışında pek bir olayı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. blak1ss dedi: Hocaya beni çağırıyorlar, gidebilir miyim falan dersiniz. Lehinize kullanın işte, fırlamalık yapın biraz. Genişletmek için tıkla... He anladım taktiksel okey teşekkür ederim. Coke Zero dedi: Müdür yardımcısı bir şey dağıtacağı zaman sana verecek veya sınıftan izin kağıdı, para toplama vb şeyleri sen yapacaksın bir nevi evrak işleri. Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam eziyet bu neyse teşekkür ederim.
Coke Zero Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 3 24 Eylül 2021 #14 SraggzL dedi: Tamam teşekkür ederim. He anladım taktiksel okey teşekkür ederim. Yapmayın hocam eziyet bu neyse teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir olur hocam korkmanıza gerek yok.
SraggzL dedi: Tamam teşekkür ederim. He anladım taktiksel okey teşekkür ederim. Yapmayın hocam eziyet bu neyse teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ayda yılda bir olur hocam korkmanıza gerek yok.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 24 Eylül 2021 #15 Coke Zero dedi: Ayda yılda bir olur hocam korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam korkmakla alakası yok da bilmiyorum şimdi ne yapacağımı ama teşekkür ederim.
Coke Zero dedi: Ayda yılda bir olur hocam korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam korkmakla alakası yok da bilmiyorum şimdi ne yapacağımı ama teşekkür ederim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.646 Makaleler 13 Çözümler 19 25 Eylül 2021 #16 Hiçbir işe yaradığını görmedim. 11. sınıfım.
Vincenzoo Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 100 25 Eylül 2021 #17 Bizim zamanımızda okul başkanı sınıf temsilcileri arasında seçiliyordu. Halen devam ediyorsa okul başkanlığına kadar gidersin.
Bizim zamanımızda okul başkanı sınıf temsilcileri arasında seçiliyordu. Halen devam ediyorsa okul başkanlığına kadar gidersin.