Sınıf yüzünden psikolojim bozuldu

Berkee20

Yoctopat
Merhabalar, sınıfım sağ olsun beni okuldan soğuttu. Okuldan bunaltıyorlar benimle gruplaştıklarında itiraz ediyorlar. Sınav senesi de geldi ve psikolojimi bozdukları için sınav senemde derslerime odaklanamam eminim yine aynı şeyleri yaparlar. Mesela teneffüste bu sınıfta bile duramıyorum çünkü eminim bir kere durdum üstüme kız atmaya çalıştılar zaten sınıfta arkadaşım yok çok sıkılıyorum teneffüste diğer arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Okuldan bu yüzden nefret ediyorum gitmek istemiyorum bunları sevmediğim için hep geç içeri giriyorum. Tatil bitiyor ve yine aynı şeyleri yaşayacağım zaten sınav haftasında bunalttılar bir de bunlar yüzünden önümdeki sınavı kazanamayabilirim. 4 ay sonra taşınacağız sadece 1 dönem sabredeceğim bunlara fakat artık 1 saniye bile bunları görmek istemiyorum. Hocaya söylüyorum bir şey yapmıyor, bunlardan kurtulmak için ne yapmalıyım?

Üstüne kız mı attılar? Bu kız da sinirlenip bir şey yapamıyor yani o derece eşkıyalar. Sana şu kadarını söyleyeyim, ben böyle bir olay olacak olsa o çocukların ailelerine kadar giderim. Hiçbir şey de yapamazlar babalarının annelerinin karşısında.
Seni yaptıkları köşeye pısmış adam olmak yerine kendi ayağının üstünde dur.
Böyle durup insanlara yazmakla çözüm bulamazsın.
En kötü dayak arsızı ol dayak ye, ama yılma.

Hocam bu olayları yaşayan siz olduğunuz için sizi anlamak kolay değil. Haklısınız, yaşadığınız durumdan dolayı okulu sevmiyor gitmek istemiyor olabilirsiniz. Ama yapabileceğiniz bir şey yok, bu tür insanları takmamaya çalışın, hayat gelip geçici, kısa süre sonra kurtulacaksınız. Bu tür zorbalık vb yaşayan maalesef çok fazla insan var. Boş verin, takmamaya çalışın. Allah o tür insanlara da akıl fikir versin.

ben 8.sınıfa gidiyorum. Sınıf değiştirmeyi denedik yapacağız dediler fakat emin değilim. Ailem de çok takıyorsun diyor.

ben 8.sınıfa gidiyorum. Sınıf değiştirmeyi denedik yapacağız dediler fakat emin değilim. Ailem de çok takıyorsun diyor.
Sen en iyisi benim dediğimi yap okul çıkışı bunların evine git, senin oğlun hiç liseye çalışmıyor hep benle uğraşıyor de. Bak nasıl kafasını kırıyor babası oğlunun.

Bunların evine niye gideyim hocam?
Kendi evinde bile rahat hissedemesin ki, senle uğraşamasın. Annesi babası varken seni kötüleme şansı da yok. O yaşlardayken baba sözü anne sözü çok geçiyor. Özellikle kendini erkek zanneden pıstığın elemanlar balona dönecekler. Ya da boşver. İlla çekersin onların sana yaşattığı dünyayı. Hiç zahmet etme dövsünler bırak seni. Sen baştan kabul etmişsin kendini hor görmeyi.

Sınıfını değiştir. Yoksa 1 dönemde olsa hayattan soğursun psikolojin ciddi anlamda bozulur. Sınıf değiştirme konusunu hem ailene hem de okuldaki müdürle/müdür yardımcılarına bildir. Gerekeni yaparlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…