cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #11 Biraz istikrar ile geçersin, biraz derse odaklan derse katılmaya çalış. Sınırdasın dikkat et, 2. sınavları düzgün yap patlarsın.
Biraz istikrar ile geçersin, biraz derse odaklan derse katılmaya çalış. Sınırdasın dikkat et, 2. sınavları düzgün yap patlarsın.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 5 Mayıs 2024 #12 orhankaan34 dedi: Yok ben sayısalcı kafasında değilim dil seçtim çünkü daha çok dile yatkınım ve şuan kimya biyoloji ve fizik derslerinden kurtulacağım içinde çok mutluyum o dersleri hiç sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Sayısalcısın ama şu an ? Yani öyle. Doğru bir karar almışsın zira o 60 Matematikle olmuyor sayısalcılık. Bölüm değiştirdiysen takma kafana geçirirler seni ama hocalara salma tamamen.
orhankaan34 dedi: Yok ben sayısalcı kafasında değilim dil seçtim çünkü daha çok dile yatkınım ve şuan kimya biyoloji ve fizik derslerinden kurtulacağım içinde çok mutluyum o dersleri hiç sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Sayısalcısın ama şu an ? Yani öyle. Doğru bir karar almışsın zira o 60 Matematikle olmuyor sayısalcılık. Bölüm değiştirdiysen takma kafana geçirirler seni ama hocalara salma tamamen.
O orhankaan34 Femtopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #13 Darsiere dedi: Birinci dönem 52 ile geçtim, bu dönem sizce 48 yaparak geçebilir miyim? Hocaların gözünde çok konuşan bir öğrenci değilim. Şuanda ortalamam 32. Genişletmek için tıkla... Elle sayılacak kaç tane notun var
Darsiere dedi: Birinci dönem 52 ile geçtim, bu dönem sizce 48 yaparak geçebilir miyim? Hocaların gözünde çok konuşan bir öğrenci değilim. Şuanda ortalamam 32. Genişletmek için tıkla... Elle sayılacak kaç tane notun var