Sınıfım Arap dolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okullarda Türk çeteleri görmemiz yakındır.

لا يوجد شيء لفعله. هم إخواننا الدينيون. أحبهم كثيرا.(!) (!)

Türkçe mealine bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ortaokulda da vardı bizde araplar. Bunlar aralarında gruplaşıp size bakarak gıcık gıcık konuşuyorsa bilin ki kavga çıkacak. Biz okulda o kadar çok dövdük ki çocukların anası babası geliyordu tuvalete falan saklanıyorduk. İlk olarak şunu söyleyeyim. Kavga kaçınılmaz. Varsa çantana ufak beyzbol sopası gibi bir şey koy yoksa da fonksiyonel fitness ile daha da güçlenmeye çalış. Aralarından birini feci derecede dövdün mü bir daha yanına yaklaşamazlar. Benim annem zamanında zorla her ücretsiz devlet kursuna yazdırdığı için araplarla sürekli iç içeydim ve sayısız kavga etmişimdir. İlk gün kulaklığını al bir köşede otur. Baktın ki kaşıntıları var zaten o okuldan gideceğim kafasıyla dal gitsin. Amacın biraz da göz dağı vermek olsun ciddi falan giyin belalı çocuk imajı vermeye çalış. Bunlar benim başa çıkma yöntemlerim. Genelde sonu kavgaya binse bile.

Zorba olma kanka ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…