snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #81 SeanStrickland dedi: Zaten dovecegim kadar dovmustum anneme küfür edip ırkçılık yapıyordu her neyse de ben Arap biri adres atıp çağırsa gitmem şahsen. Genişletmek için tıkla... Kafa bul dalga geç takma eğlen çağırdında gelecem de beklet gitme
SeanStrickland dedi: Zaten dovecegim kadar dovmustum anneme küfür edip ırkçılık yapıyordu her neyse de ben Arap biri adres atıp çağırsa gitmem şahsen. Genişletmek için tıkla... Kafa bul dalga geç takma eğlen çağırdında gelecem de beklet gitme
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #82 Boş iş gerek yok engeli basıp geçtim zaten.
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #83 SeanStrickland dedi: Boş iş gerek yok engeli basıp geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... Size yakınlar mı ?
SeanStrickland dedi: Boş iş gerek yok engeli basıp geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... Size yakınlar mı ?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #84 Olsa ne olacak nerde yaşadığımi mi biliyor bilse de ne yapabilir ki zaten?
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #85 SeanStrickland dedi: Olsa ne olacak nerde yaşadığımi mi biliyor bilse de ne yapabilir ki zaten? Genişletmek için tıkla... Geliyor mu mahalleye arkadaşlarıyla
SeanStrickland dedi: Olsa ne olacak nerde yaşadığımi mi biliyor bilse de ne yapabilir ki zaten? Genişletmek için tıkla... Geliyor mu mahalleye arkadaşlarıyla
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #86 Görmüyorum zaten aynı mahalle değil aynı ortaokuldu.
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #87 SeanStrickland dedi: Görmüyorum zaten aynı mahalle değil aynı ortaokuldu. Genişletmek için tıkla... Okul bişey yapamaz snezzy dedi: Okul bişey yapamaz Genişletmek için tıkla... Okulda bişey yapamaz
SeanStrickland dedi: Görmüyorum zaten aynı mahalle değil aynı ortaokuldu. Genişletmek için tıkla... Okul bişey yapamaz snezzy dedi: Okul bişey yapamaz Genişletmek için tıkla... Okulda bişey yapamaz
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #88 Lisedeyim zaten en son 3 yıl önce falan gördüm.
snezzy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #89 SeanStrickland dedi: Lisedeyim zaten en son 3 yıl önce falan gördüm. Genişletmek için tıkla... Bizim mahaledede var her gördümde basıyorum küfrü bişeyde yapamıyor
SeanStrickland dedi: Lisedeyim zaten en son 3 yıl önce falan gördüm. Genişletmek için tıkla... Bizim mahaledede var her gördümde basıyorum küfrü bişeyde yapamıyor
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 10 Eylül 2022 #90 Mr. Enver dedi: Hocam discord adresinizi verebilir misiniz bir şey sormak istiyorum çok içimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam okulu merak ettiyseniz hiç sormayın vallahi. Başıma bela riski düşük olsa bile çıkmasın.
Mr. Enver dedi: Hocam discord adresinizi verebilir misiniz bir şey sormak istiyorum çok içimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam okulu merak ettiyseniz hiç sormayın vallahi. Başıma bela riski düşük olsa bile çıkmasın.