Sınıfım berbat

424997

Decapat
Ben YKS'ye hazırlanıyorum fakat sınıfımdaki öğrenciler berbat yani çalışan yok sorabileceğim arkadaşım yok arkadaş önemli değil fakat çalışma ortamı gerçekten önemli üstüne üstlük okulumda telefonda yasak soruların çözüme bakamıyorum hocaların yanına gidince de bir sal çocuğum diyorlar öyle çok da gitmiyorum (günde 2 ya da 3 zorlansa 4 şu anda hiç gitmiyorum)
Ailem açığa geçmeme de izin vermiyor elim kolum bağlı öyle 8 saat boş geçiyor haftada 40 bunun saat yarısı sözel dersler ve ders işleniyor genelde.
Sayısal sınıftayız işin komik yanı okul başladığından beri fizik hocamızda yok eve 16.00 de geliyorum yemek dinlenme derken saat 18.30 da anca müsait olabiliyorum ki kafamı kaldırdığımda saat 9 olmuş oluyor öbür derse geçemeden günüm bitiyor gibi oluyor maalesef.
Açığa geçemeyeceğim o belli.
Ne yapmalıyım bilmiyorum her türlü önerilere açığım.

Soruları okulda çözüp yanlışlara evde bakar zaman tasarrufu yapabilirsin.

Diğer sınıflardaki durumu gözleyip daha iyi olacağını düşünüyorsan okul idaresinden sınıfını değiştirmelerini rica edebilirsin ama genelde bu tarz zoraki olmayan sebeplere dayanan istekleri reddetmek gibi alışkanlıkları oluyor. Yine de şansını deneyebilirsin.

Diğer sınıfları da inceledim durumlar aynı artık kaçmayı düşünmeye başladım sınıfın çalışmayanlara uyup eve giderim gibime geliyor.
Devamsızlığa dikkat edeceğim tabi

Soruları okulda çözüp yanlışlara evde bakar zaman tasarrufu yapabilirsin.

Dediğiniz çok doğru deneyeceğim.
Konu eksiğine hemen bakıp ilerlemek gibi çalışma tarzım var okulda bunu yapamıyorum işte.
Ama neden denenmesin

Rehberlik hocası ile görüşün sınıfınızı değiştirmek istediğinizi söyleyin, bende sınıfımdan nefret ediyorum

Evde ben çalışırım sapitmam diyorsan acik liseye yazilabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…