Sınıfımdaki kız bana yanlıyor

Banditovski

Decapat
Daha fazla  
Konuyu özet geçeyim.
10. Sınıfım.
Sınıfta eski sınıfımdan bir kız var sürekli bana bakıp gülümsüyor, bir kez eliyle öpücük atmıştı okul çıkışı Gözümün içine içtenlikle bakıyor, laflıyoruz falan. Bayağı yakın durmaya çalışıyor bana. Kilo durumum normal, sivilcem yok, uzunum, hafif kas da var Yakışıklı sayılırım. Durum normal mi sizce? Kızı tanıyorum az çok. Temiz birine benziyor. Beni mi kekliyor yoksa ciddi manada bir durum mu söz konusu? Yorum sizin.

Kıza bağlı hocam çevrenize sorun biraz böyle kekleme olayı varmı diye çünkü çok nadir de olsa duymuştum yapan olduğunu ama size özel yapmazlar onu söyleyeyim kızı güzel buluyorsanız ilerletin.

Kıza bağlı hocam çevrenize sorun biraz böyle kekleme olayı varmı diye çünkü çok nadir de olsa duymuştum yapan olduğunu ama size özel yapmazlar onu söyleyeyim kızı güzel buluyorsanız ilerletin.
Hocam öneriniz için teşekkürler ama beklersemde kalbim dayanmaz uygun anı kollamaya çalışıcam açılmak için iyi sosyaller.

Hocam öneriniz için teşekkürler ama beklersemde kalbim dayanmaz uygun anı kollamaya çalışıcam açılmak için iyi sosyaller.
Hocam direk acilmayin illaki adını koymaniza gerek yok bence. Dediğim gibi çevrenize sorun başka böyle yaptığı biri var mı yoksa ilerletin ilişkinizi.

Hocam direk acilmayin illaki adını koymaniza gerek yok bence. Dediğim gibi çevrenize sorun başka böyle yaptığı biri var mı yoksa ilerletin ilişkinizi.
Başkasına böyle yaptığına hiç şahit olmadım hocam galiba benim dememi bekliyor birşeyleri,tavsiyeniz için sağolun.

Aynen öyle hocam ilerletin direk acilmanizi önermem ama.
Hocam dayanamadım söyledim ya
içim rahat vallahi daha fazla kaldırmazdı kalbim vicdan azabıydı demediğim her gün oda bu anı beklermiş gibi kabul etti mutluyum biraz hızlı oldu sanki.Genede öneriler için sağolun hocam.

Hocam olayın başı daha ileride tavsiye isterseniz yazın.

Zaten en iyi ihtimalle 1 yıl falan sürer yaşın daha çok küçük ciddi ilişki için. Mesela benim de olmadı hiç uzun süren ilişkim 6 aydan.

Bir tane arkadaşım var sadece 1 yılı geçen onlarda bu sene üniye gidiyor ayrılır muhtemelen.

Son düzenleme:
İyi sosyaller hocam umarım dediğiniz olaylara rast gelmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…