Sınıfın 49 kişi gözükmesi normal mi?

S9.sınıfa geçtim EBA'dan bakınca sınıfım 49 kişi gözüküyor ve alan yok diyor gerçekten bu kadar kalabalık mıolacak sınıfım yoksa geçici öyle mi gösterıyorlar?
İyi ki Fen lisesindeyim sınıflarda 30 kişi var. 50 kişinin içinde ders işlemeniz imkansız.

İyi ki fen lisesindeyim sınıflarda 30 kişi var. 50 kişinin içinde ders işlemeniz imkansız.

Hocam sınıf sayısının bu kadar olması imkansız çünkü sınıfları gördüm bu kadar öğrenciye yetecek kadar büyük sınıfa sahip değiller.

Okulunuzda yaklaşık 2000 öğrenci var. Eğer okul binası veya binaları büyük değilse normal karşılarım. Ancak büyük ise böyle sorunlarla karşılaşıyor öğrenciler. Merak etmeyin düzelicektir.

Hocam sınıf sayısının bu kadar olması imkansız çünkü sınıfları gördüm bu kadar öğrenciye yetecek kadar büyük sınıfa sahip değiller.
Bilmiyorum hocam eski ortaokulumda 43 kişilik sınıf vardı umarım öyle değildir.

Okul çok büyük hocam ama glb daha bölümlere ayrılmadığı için olabilir bu öğrenci sayısı.

Hocam bir daha baktım okulda 46 sınıf gözüküyor büyük ihtimal bölümlere ayrılınca düzelir.

Okul çok büyük hocam ama glb daha bölümlere ayrılmadığı için olabilir bu öğrenci sayısı.
Hocam öyle bile olsa şu meslek ve anadolu liselerinin daha ferah olması lazım bizde 120 kişi alındı liseye ve 4 sınıfa ayrıldı 9.Sınıflar. Okulda toplam 480 öğrenci var ama sizde 2000 öğrenci var sadece 9'mu yoksa hepsi mi onu bile bilmiyorum...

hepsi 9 değil tabikide hocam

46 sınıf bile olsa sınıf başına 43 kişi düşüyor.

hepsi 9 değil tabikide hocam
Hocam hepsi 9 olmasa bile 46 sınıfa 43 kişi düşüyor 43 kişi bile çok fazla. Bizde toplam 16 sınıf var ve 9'lar 4 sınıf başka anadolu ve mesleki liselerde böyle olmalı bana göre.

Okulun tanıtım videosunu izledim. Gerçekten büyük bir alana yayılmış. Sanırım bazı okullar öğrencileri yerleştirmede son günleri bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…