Sınıfın 49 kişi gözükmesi normal mi?

Hocam 631 tane 9.sınıf varmış.

Bizim lisenin toplam öğrencisinden 151 fazla kişi daha fazla bizim 9'ları 5.1 katı!

Tamam hocam normaldir sonuçta meslek lisesi çok bir şey beklememek gerek sizinki fen lisesi ise azdır benim için okulun verdiği ders önemli üniversite ye hazırlanacağım.

Okulun hakkında kısmında 91 derslik gözüküyor. 9. sınıfları 500 kişi varsayarsak derslikleri de 20 sayarsak ortalama 30-35 kişi olur gibi.

Haklısınız.

Hocam nasıl 43 kişi düşüyor 631 9. sınıf var 23 tnae 9.sınıf sınıfı var.

Tamam hocam normaldir sonuçta meslek lisesi çok bir şey beklememek gerek sizinki fen lisesi ise azdır benim için okulun verdiği ders önemli üniversite ye hazırlanacağım.
Evet hocam ama bir şaşırdım çok yüksek umarım sonraki yıllarda bu sayı azalır sizin için temenim budur.

Hocam nasıl 43 kişi düşüyor 631 9. sınıf var 23 tnae 9.sınıf sınıfı var.
Umarım bu ileri ki yıllarda azalır hocam.

Hocam ben Anadolu lisesine yerleştim ve sınıf şu an EBA'da 39 kişi gözüküyor. Sizinki gerçekten biraz fazla gibi.

Hocam ben Anadolu lisesine yerleştim ve sınıf şu an EBA'da 39 kişi gözüküyor. Sizinki gerçekten biraz fazla gibi.

Hocam biraz araştırdım glb EBA da alan yok diyor alanlar seçilene kadar öğrencileri rastgele sınıfa atmışlar alan seçildikten sonra belli olacak çünkü 631 öğrenci 23 sınıftan 49 öğrencili sınıf olması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…