Sınıfın 49 kişi gözükmesi normal mi?

Tamam en sonunda dayanamadım br öğretmene sordm okulda 495 tane 9.sınıf varmış yani 49 kişi olmicakmış sınıf.

Biraz daha kişi gelse sizin sınıfda arkadaşı kine dönecek hocam.

Hocam anladık en az öğrenci sizde var çocuğun puanı o liseye gitmiş fazla öğrenci var yapabileceği bir durum yok.

Biraz daha kişi gelse sizin sınıfda arkadaşı kine dönecek hocam.

Yok hocam 8.sınıfta da zaten 36-37 kişiydik o yüzden bu sayı iyi umarım artmaz. 10 kişi daha geleceğini düşünmüyorum, en fazla 3-4 kişi daha gelebilir.

İyi ki Fen lisesindeyim sınıflarda 30 kişi var. 50 kişinin içinde ders işlemeniz imkansız.
Tamam en fen liseli sensin kanka,bu nasıl bi fen liseli olduğunu belli etme takıntısıdır.30 kişinin bile hayvan gibi fazla bi sayı olucağını dahi bilmiyorsun demek,aslında acıdım sana

Tamam en fen liseli sensin kanka, bu nasıl bir fen liseli olduğunu belli etme takıntısıdır. 30 kişinin bile hayvan gibi fazla bir sayı olacağını dahi bilmiyorsun demek, aslında acıdım sana

İçimdekileri söylediniz konuyla alakası olmadan fen lisesini anlatıp duruyor yani ne yapabilirim kanka benim puanım buna yetti.

Mümkün. İstanbul'da 50 kişilik sınıflar bile gördüm.

Hocam 49 ne? Kurban pazarı mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…