"Sınıfın sessiz çocuğuyum..." cümlesinin devamını getirin

Maomao

Kilopat
Makaleler
18
Yer
Erzincan ❄️
Evet ilk ben başlıyorum.

Sınıfın sessiz çocuğuyum. Okula klavye, fare, 3'lü priz, sabun, kulaklık için uzatma kablosu, her cihaz için şarj kablosu götürdüğüm doğrudur.

Ek: laptop götürdüğümü eklemeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Kendimi anime karakteri sanıyorum ve sınıfın en güzel kızı tüm erkekleri hiçe sayıp benimle sevgili olacak ama iletişim becerilerim yüzünden hiç edeceğim. Festivalde havai fişek yerine onu izleyeceğim. Öpüşeceğiz ve hikayemiz bitecek.

Sınıfın sessiz çocuğuyum kendimi havalı sanıyorum, phonk editleri izleyip gaza geliyorum.

Evet ilk ben başlıyorum.

Sınıfın sessiz çocuğuyum. Okula klavye, fare, 3'lü priz, sabun, kulaklık için uzatma kablosu, her cihaz için şarj kablosu götürdüğüm doğrudur.

Sınıfın sessiz çocuğuyum 7/24 oyun oynuyorum hiçbir insanla konuşmuyorum sosyal aktivitelere katılmıyorum. Kendimi ezik hissediyorum kimse tarafından sevilmiyorum.

Sınıfın sessiz çocuğuyum, çünkü hayallerde yaşıyorum .

Sınıfın sessiz çocuğuyum, sosyalleşmek ne demek bilmiyorum. Karşı cinsten birinin eline hiç dokunmadım. Hayal kurmayı severim, kendi itopyamda yaşıyorum.

Millet sanırsam bunu kendisine göre dolduruyormuş, ben dalga amaçlı yazdım onu da söyleyeyim şimdi başımız derde girmesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…