Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.051 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 16 Mayıs 2025 #11 Sınıfın sessiz çocuğuyum, çünkü konuşmuyorum.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #12 Sınıfın hakkatten sessiz çocuğuydum, kendime Bleach izliyordum. Sonra yanıma bir kız geldi, onunla izledim hep. Gerçek olay.
Sınıfın hakkatten sessiz çocuğuydum, kendime Bleach izliyordum. Sonra yanıma bir kız geldi, onunla izledim hep. Gerçek olay.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #13 Sınıfın sessiz çocuğuyum. Kemanda çalarım örnek ektedir.
Kayra Han Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #14 Sınıfın sessiz çocuğuyum çünkü bu nesilden çok çok daha olgun biriyim ve bir kaç arkadaşım dışında kimseyle konuşmayı kendi narsist kişiliğime yedirmiyorum. (kulaklığımda da phonk falan değil 2015 ergen kız şarkıları çalıyor)
Sınıfın sessiz çocuğuyum çünkü bu nesilden çok çok daha olgun biriyim ve bir kaç arkadaşım dışında kimseyle konuşmayı kendi narsist kişiliğime yedirmiyorum. (kulaklığımda da phonk falan değil 2015 ergen kız şarkıları çalıyor)
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 17 Mayıs 2025 #15 Maomao dedi: Evet ilk ben başlıyorum. Sınıfın sessiz çocuğuyum. Okula klavye, fare, 3'lü priz, sabun, kulaklık için uzatma kablosu, her cihaz için şarj kablosu götürdüğüm doğrudur. Ek: Laptop götürdüğümü eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Sınıfın sessiz çocuğuyum çünkü dilsizim.
Maomao dedi: Evet ilk ben başlıyorum. Sınıfın sessiz çocuğuyum. Okula klavye, fare, 3'lü priz, sabun, kulaklık için uzatma kablosu, her cihaz için şarj kablosu götürdüğüm doğrudur. Ek: Laptop götürdüğümü eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Sınıfın sessiz çocuğuyum çünkü dilsizim.