Sınıfından memnun olan var mı?

İki yıl önce mezun oldum. Okuduğum dönemler okula sırf birini görmek için gidiyordum. Takribi üç yılımı bilmese de ona borçluyum. Sınıfımda çok fazla fesat insan vardı. Kız meslek lisesinde okuduğum için kızların dedikodularından, yaptığı erkek muhabbetlerinden gına geliyordu. Biri hariç. O konuşsa sabahtan akşama kadar değil susana kadar dinleyebilirdim.

Okulların nitelikleri düştü, zorunlu eğitimden dolayı herkes okul okuyor. Sınıfların kalitesinin düşmesi oldukça doğal maalesef.

Ben de Lise öğrencisiyim. Sınıftan 1 kişi en yakın arkadaşım onun dışında kimseyle muhattap olmuyorum, olmamaya çalışıyorum. Bunun derslerime bile katkısı oldu diyebilirim. Boş tipler de var bu arada. Memnunum da diyemem memnun değilim de diyemem.

Geçen seneki sınıfım da güzeldi herkes daha bi' samimiydi ancak anlamadığım sebepten dolayı dağıttılar tüm sınıfları. İlk başta üzülmüştüm ama şuan pekte umrumda değil.

Şu an sınıfıma istediklerimi söylesem perma ban yerim, hayatı bana zehir ettiler. Her günüm kötü geçiyor o aptallar yüzünden. Yani hayır ve de hayır.

Bilmiyorum sizde zorbalık var mı her aklıma geldiğinde kötü oluyorum tatil günleri tatilin havası bile yok her gün kabir azabı gibi okulda çekmediğim kalmıyor.

Bizim sınıfıda iyileri bir kümeye alsalar kurban kesicem yemin ederimki.

Sınıftan gayet memnunum. Hepsi kafa insanlar.

Oh hayat sana güzeldir.

11. sınıfım meslek lisesindeyim sanırım tek ben memnunum hepsi kafa adamlar. Önceden anadoludaydim çok da iyi değildi ortam meslekte baya güzel gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…