harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 20 Ağustos 2021 #11 T129Atak dedi: 5 gün açılacaksa ayıramazlar, okulların kapasitesi yetmez. Öğrencilerin yanında başka bir öğrenci olacak Covid varken. Sosyal mesafe hayal olur. Genişletmek için tıkla... Ben yeni varyantlardan dolayı kısa bir süre açık olacağını ama sonra tekrar kapatılacağını veya gün sayısının azaltılacağını düşünüyorum.
T129Atak dedi: 5 gün açılacaksa ayıramazlar, okulların kapasitesi yetmez. Öğrencilerin yanında başka bir öğrenci olacak Covid varken. Sosyal mesafe hayal olur. Genişletmek için tıkla... Ben yeni varyantlardan dolayı kısa bir süre açık olacağını ama sonra tekrar kapatılacağını veya gün sayısının azaltılacağını düşünüyorum.
H HukJRr Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #12 Salih METİN dedi: Hocam ikiye ayrılmazsa çok kalabalık olur ya. Tamam 5 gün açılsın da kalabalık olmasın. Zira sınıftan biri bile COVID+ çıkarsa tüm sınıf karantinaya alınıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıfta 1 yıl içinde 4 kişi covid hastalığına yakalandı bir şey olmadı.
Salih METİN dedi: Hocam ikiye ayrılmazsa çok kalabalık olur ya. Tamam 5 gün açılsın da kalabalık olmasın. Zira sınıftan biri bile COVID+ çıkarsa tüm sınıf karantinaya alınıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim sınıfta 1 yıl içinde 4 kişi covid hastalığına yakalandı bir şey olmadı.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.433 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 21 Ağustos 2021 #13 Eski sisteme dönüp 5 gün açık olacak okul, sınıflar nasıl iki gruba ayrılsın?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 21 Ağustos 2021 #14 HukJRr dedi: Bizim sınıfta 1 yıl içinde 4 kişi covid hastalığına yakalandı bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bizde o sınıf 1 hafta kapalı kaldı. The Fallen Angel dedi: Eski sisteme dönüp 5 gün açık olacak okul, sınıflar nasıl iki gruba ayrılsın? Genişletmek için tıkla... Ya işte olurabilitesi mi var mı diye de sordum diye düşünebilirsiniz.
HukJRr dedi: Bizim sınıfta 1 yıl içinde 4 kişi covid hastalığına yakalandı bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bizde o sınıf 1 hafta kapalı kaldı. The Fallen Angel dedi: Eski sisteme dönüp 5 gün açık olacak okul, sınıflar nasıl iki gruba ayrılsın? Genişletmek için tıkla... Ya işte olurabilitesi mi var mı diye de sordum diye düşünebilirsiniz.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.433 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 21 Ağustos 2021 #15 Salih METİN dedi: Ya işte olurabilitesi mi var mı diye de sordum diye düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabahçı-Öğlenci yapmadıkları sürece 2 gruba ayrılması imkansız hocam.
Salih METİN dedi: Ya işte olurabilitesi mi var mı diye de sordum diye düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabahçı-Öğlenci yapmadıkları sürece 2 gruba ayrılması imkansız hocam.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 22 Ağustos 2021 #16 Tam zamanlı açılır.