Sınıfta 2 kişi pozitif ama hâla sınıf kapanmıyor

E-Okula işlendiği gibi hes kodun riskli duruma düşüyor. İdare henüz işlememiş demekki e-okula. Sabah yüksek ihtimalle yazı gelir size.

İlk 10 gün içinde ikinci bir vaka çıkarsa sınıf o vakanın pozitif çıkmasından itibaren 5 (beş) gün karantinaya alınır.

E-okula işlendiği gibi HES kodun riskli duruma düşüyor. İdare henüz işlememiş demek ki e-okula. Sabah yüksek ihtimalle yazı gelir size.

Bizim sınıfımızda kapatılmıştı fakat HES'te hala güvenli gözüküyordum

Bir kişi tekrardan pozitif çıktı. Bu sayılır mı?
Sayılmaz hocam. 10 gün içinde 2. bir pozitif vaka çıkarsa olur. Ben Kasım'ın 12'sinde korona oldum ancak şu an sınıfımdan sadece 1 kişi korona olursa sınıf kapanmaz normal öğrenime devam edersiniz.
Bizim sınıfımızda kapatılmıştı fakat HES'te hala güvenli gözüküyordum
Genelde yakın temaslılara yapıyorlar onu. Gelen sağlık görevlilerine bildiriyorsunuz.

Tam olarak 9 gün gibi bir şey. Yarın 10. gün olacak.
Son durum: hala kapanması için hiç bir şey yapmıyorlar. Korona olmamızı bekliyorlar sanırım. Bugün şikayet edeceğim.

Son düzenleme:
İlk 10 gün içinde ikinci bir vaka çıkarsa sınıf o vakanın pozitif çıkmasından itibaren 5 (beş) gün karantinaya alınır.

5 değil hocam en son 10'du sonra 7'ye düşürdüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…