Sınıfta benimle uğraşan çocuk

Buradaki yanıtlardan hiç sağlıklı bir sonuç alamazsın. Uğraşan kişiyi takmamak yapabileceğin en iyi şey umarım biraz ingilizce biliyorsundur lütfen bu videoyu izle. Eğer ingilizce bilmiyorsan senin için çevirip sana atabilirim.

Attığım videonun otomatik çevirisi varmış kontrol ettim fena bir çeviri değil anlayabilirsiniz 7 dakikanızı ayırıp izleyin lütfen.

Başka türlü önerilerim;

-Eğer okul seviyesi düşük bir okulsa maalesef ki bu maddeyi atlayın. Okul müdürüne, idareye söylemek.
-İlk başta güzellikle uyarmak.
-Sizi seven bir öğretmen varsa bu durumu çözüm bulmak için ona anlatmak.
-Her zaman özgüvenli ve başı dik olun. Eğer kendinizi sessiz gösterirseniz sizin bu halinizden beslenip daha çok bulaşacak.

-İnsanlıktan anlamıyorsa yine dövmeden 2.kez sert bir dille uyarın.

-Eğer yine anlamıyorsa çıkışta ağzını burnunu kırın. Tabii okul seviyesi düşük okulsa dediğim gibi. Eğer seviyesi yüksek güzel bir okulda okuyorsanız direkt idare.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cocuk bildigin serseri yani buyyk ihtimalle sinirlenince again agzindan kopuk falan cikar. Bide cevresinde de kendisi gibi serseri cocuklar var.

Offf, bu çok ama çok çok büyük bir suç. Okul seviyesi ne olursa olsun. CİMER'e, polise, okul idaresine, sınıf hocanıza, rehberlik hocasına. Sadece tek biri yetmez bu saydığım hepsine bu durumun şikayet edilmesi lazım. Birisinin fotoğrafını çekmek çok büyük bir suç. Para cezası veya hapis cezası yer, okuldan da şutlanır. Siz de rahat edersiniz. Saydığım her yere şikayetler yağdırın, o çocuğun bir yerlerinin tutuşmasının tek yolu edebilecek her yere şikayet etmek.

Hayir. 1.80 boyundayim ve 68 kiloyum hocam.

Kilo olarak zayıfsın demek boya göre 5-6 kilo alıp o da kas kütlesi olması lazım. Demek sende özgüven zayıf ve temiz çocuk olduğun için yanaşmıyorsun bu da karşındakine özgüven veriyor.
Hocam yani kimseyi insanlarin onunde kucuk dusurmek istemiyorum mesela o yuzden fazla agzimdan kotu laf cikmaz. Cikarsa da asiri sinirlendigimde cikar.

Bende oyle dicektim de simdi linç yemeyeyim diye demedim.

Hayir. 1.80 boyundayim ve 68 kiloyum hocam.
Hocam, bir öneri daha vereyim. Lütfen utanmayın ve bu durumu ailenize bildirin. Eğer tek başınıza okul müdürüne durumu iletirseniz bu durumun halledilmesi zor olacaktır. Bunda utanılacak ayıplanılacak komik duruma düşürecek hiçbir olay yok. Asıl o avel gülünç duruma düşmeli. Eğer sırtınıza ailenizi alırsanız o herifin icabına bakmak çok daha kolay olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…