Sınıfta benimle uğraşan çocuk

Ailemle aram pek iyi degil hocam. Ve isleri oluyor genellikle.

@ErrorCorrection 17 yaşındayım dediniz, sanırım lise son sınıftasınız benim gibi. Saçma insanlarla uğraşmak yerine açığa geçmek bir çözüm olabilir. Ben de okulu pek sevmem ama arkadaşlarla takılmak güzel olduğu için gidiyorum sırf. Yoksa ben de açığa geçeceğim. Açığa geçmek kötü bir şey değil ayrıca. Evden çalışabilirsiniz. Ha açığa geçmeyi düşünürseniz gitmeden önce şu döl israfının bir dişini kırıp öyle terk edebilirsiniz orayı.

Oyle yapacağım hocam

Sağırmışınız gibi davranın. O zaman belli bir müddet uğraşmayacaktır. Bana da aynısını yapana aynısını yapıyorum. Muhattaba alınmadığını farkedince geri çekiliyor.
Bende öyle yapmayı planlıyorum. Teşekkür ederim. Vay be Triss'e teşekkür edeceğimi tahmin etmezdim. Biraz nefret ediyordum da oyunda

Teşekkür ederim. Vay be Triss'e teşekkür edeceğimi tahmin etmezdim. Biraz nefret ediyordum da oyunda

Rica ederim. Bu oyunu ilk oynadığımda Triss, ikinci oynayışımda Yennefer ile bitirmiştim. İkisi de zevkleri olan kadınlar ama Triss bana daha hoş geldi. Yennefer biraz T.C. Kızı gibi şartları zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…