Sınıfta boş yere küfür eden çocuğa ne yapılır?

Dışarı çağırıp dövmekten başka çaren yok. Gelecek elemanlarda hepsi bir anda saldırmaz sende yanına birkaç arkadaşını alırsın yeke yek atarsınız diğerleri izler. Zaten kendine güveniyormuşsun. Dövdükten sonra yüzüne bile bakamaz arkandan konuşur en fazla.

En iyi alternatif budur zaten. ailesine kadar sövmüş çocuk daha babam saygın birisi deyip hiçbir şey yapmak istemiyor.

Sizin annenize 7 yaşındaki kız kardeşinize sövülse güler miydiniz.

Çocuk yokmuş gibi davran cevap verme görmezden gel. Mental olarak çökecektir.

Öyle yapıyorum.

İsteselerde dövemezler müdüre haber vereceğim devam ederse ablam avukat onunla bile tehdit edebilirim sırf göz korkutmak amacıyla.

hocam size önereceğim iki tane öneri var, birinci öneri, onu takmayın küfür ettiğinde yüzüne bakmayın göz teması kurmayın orada yokmuş gibi davranın. bunu tekrarlayın her ne kadar karşıda koysa bunu devam ettirin, bu durumun etki gösterme olasılığı yüksek ama ben intikam alıp bir daha bir şey yapmamasını sağlayacağım derseniz ki size bunu önermem üzerinde büyük travmalar oluşturma ihtimaliniz var, eğer büyük bir risk oluşturuyorsa, daha detaylı anlatabilirim ne yapacağınız hakkında. ikinci öneriyi daha detaylı kısmında anlatmak istiyorum.

Düzelmezse anlatacağınız yöntemi denerim anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…