feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 7 Mart 2021 #41 SypeR dedi: Ben bilgisayarın düğmesine basıp açıyorum, aranızda hiç basıp açabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ohooo o ne ki? Ben pinleri kısa devre yaptırıyorum. Enes3078 dedi: O çok iyi ya. Ben de hocanın USB belleğinin içindeki gizli dosyaları göster ile bulup almıştım kendime. Daha sonra eve getirip okulun şifresini bulup kendi USB belleğimi de anahtar USB haline getirmiştim. Sizinki daha da güzeldir ama Genişletmek için tıkla... Ben de denedim de hiç öyle gizli dosya falan yoktu.
SypeR dedi: Ben bilgisayarın düğmesine basıp açıyorum, aranızda hiç basıp açabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ohooo o ne ki? Ben pinleri kısa devre yaptırıyorum. Enes3078 dedi: O çok iyi ya. Ben de hocanın USB belleğinin içindeki gizli dosyaları göster ile bulup almıştım kendime. Daha sonra eve getirip okulun şifresini bulup kendi USB belleğimi de anahtar USB haline getirmiştim. Sizinki daha da güzeldir ama Genişletmek için tıkla... Ben de denedim de hiç öyle gizli dosya falan yoktu.
Efe508108 Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #42 Ben okulda daha küçükken hackırım diye gezerdik ama tek yaptığım minik bir rat yapmaktı.
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 7 Mart 2021 #43 Efe508108 dedi: Ben okulda daha küçükken hackırım diye gezerdik ama tek yaptığım minik bir rat yapmaktı. Genişletmek için tıkla... Veya kapşonlu giymek.
Efe508108 dedi: Ben okulda daha küçükken hackırım diye gezerdik ama tek yaptığım minik bir rat yapmaktı. Genişletmek için tıkla... Veya kapşonlu giymek.
Efe508108 Centipat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #44 xpert dedi: Veya kapşonlu giymek. Genişletmek için tıkla... Biraz Da Depresif Davraniyorlardi okulda bizim bazıları hackerim diyorlardo
xpert dedi: Veya kapşonlu giymek. Genişletmek için tıkla... Biraz Da Depresif Davraniyorlardi okulda bizim bazıları hackerim diyorlardo
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #45 EyupTRHd dedi: Mouse kullanmadan bilgisayarın %90 fonksiyonunu kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EyupTRHd dedi: Mouse kullanmadan bilgisayarın %90 fonksiyonunu kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 7 Mart 2021 #47 _Dovahkiin_ dedi: CMD color a Genişletmek için tıkla... D-dostum çok tehlikelisin.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #48 Keylogger koyup Hocanın EBA şifresini çalmaya çalışmak sayılıyor mu? Ya da RAT ile dersteyken Halay müziği açmak?
Keylogger koyup Hocanın EBA şifresini çalmaya çalışmak sayılıyor mu? Ya da RAT ile dersteyken Halay müziği açmak?
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 7 Mart 2021 #49 Vâreste Feylesof dedi: Keylogger koyup hocanın EBA şifresini çalmaya çalışmak sayılıyor mu? Ya da rat ile dersteyken halay müziği açmak? Genişletmek için tıkla... Gerçek hackten bahsetmiyoruz efenim.
Vâreste Feylesof dedi: Keylogger koyup hocanın EBA şifresini çalmaya çalışmak sayılıyor mu? Ya da rat ile dersteyken halay müziği açmak? Genişletmek için tıkla... Gerçek hackten bahsetmiyoruz efenim.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Mart 2021 #50 En iyi Hacker benim, bakın ne yapıyorum! (!)