woad
Picopat
Daha fazla
Aslında bu benim kararım değildi, ama babam 4. evre mide kanseri olduğunu öğrendiğimizde ben 8. sınıfa gidiyordum, şu anda 10. sınıfım.
3 Mayıs 2025 12:00'da kaybettim.
Artık dönem bitiyor, benim psikoloji artı moral de.
Şu anda bilişim dersinden kalmak üzereyim, zar zor PC toparladı amcam sırf bunun için, ama yeterli gelmedi zaman dolayısıyla.
Şu anda 10. sınıfta iyi bildiğim atölye dersim ders nesne tabanlı programlama. Robotik kodlamadan kaldım.
Onun dışında derslerim pek iyi.
Bütün dersleri geçip sadece bir tane atölye dersinden kalıcan sınıf tekrar oluyor.
Ben en azından ben öyle biliyorum.
Sizce ne yapacağım? Babam hayatta değil.
Devamsızlığım 30 günü geçti sizce ne yapabilirim?
Zaten sömestır ara tatil babamın yanında geçti neredeyse ben 45 gün değil okul bittikten sonra sıyla beraber 2.5 aya kadar çıkar bu iş.
3 Mayıs 2025 12:00'da kaybettim.
Artık dönem bitiyor, benim psikoloji artı moral de.
Şu anda bilişim dersinden kalmak üzereyim, zar zor PC toparladı amcam sırf bunun için, ama yeterli gelmedi zaman dolayısıyla.
Şu anda 10. sınıfta iyi bildiğim atölye dersim ders nesne tabanlı programlama. Robotik kodlamadan kaldım.
Onun dışında derslerim pek iyi.
Bütün dersleri geçip sadece bir tane atölye dersinden kalıcan sınıf tekrar oluyor.
Ben en azından ben öyle biliyorum.
Sizce ne yapacağım? Babam hayatta değil.
Devamsızlığım 30 günü geçti sizce ne yapabilirim?
Zaten sömestır ara tatil babamın yanında geçti neredeyse ben 45 gün değil okul bittikten sonra sıyla beraber 2.5 aya kadar çıkar bu iş.