Sınıfta kaldım, nasıl davranayım?

577915

Decapat
Bu sene bazı problemlerden ve biraz da tembelliğimden dolayı sınıfta kaldım. Paşa paşa cezasını çekeceğim. Yarın ilk defa gideceğim okula, benim için zor bir gün olacak. Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Yardım edin. Lise 1.

Ağırlığını koyup gideceksin hiçbir zorluk çekeceğini sanmıyorum soran olursa evet kaldım de geç iyi günler.

Hocam lise de "eğeğğe kalmış bebe " dalga geçeceklerini sanmıyorum bizim sınıf da da 9. da kalan bir öğrenci var hayat umurunda değil herkes ile de aşırı iyi anlaşıyor.

Sakin ol yeğen kendi halinde takıl. Derslerine odaklan. Korkukacak ayıp olacak hiç bir şey yok sınıfta kalmak aklını başına getirsin.

Lise hayatının tadını çıkart abartmadan.

Kendin olmaya devam edeceksin çünkü onlardan herhangi eksik bir yanın yok. Sakın kötü düşünüp karamsar olma. Derslerine daha çok odaklanarak bu yılı rahat bitirmeye bak.

Hiçbir şey yapmana gerek yok normal bir şekilde derslerine gir ve bu sefer çalışıp kalmamaya bak.

Yine aynı olurum diyorsan bırak açıktan oku git sanayiye gir iş öğren veya polislik, askerlik vb. kovala zaman kaybetme boşuna herkes okumak zorunda değil. Okul bitince prof. olmuyorsun önemli olan kendini yetiştirmen bir meslekte uzmanlaşman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…