Sınıfta kaldım, ne yapmalıyım?

fiqt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar hastalığım yüzünden devamsızlığım 30'u geçti ve sınıfta kaldım. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Varsa neler yapmayı planlıyorsunuz? Açığa mı geçmeyi yoksa tekrardan normal okuldan devam etmeyi mi? Ben mesleğe geçmeyi planlıyorum ama aynı zamanda açığa da geçmek istiyorum. Berberlik, aşcılık, edit ve animasyon bilgilerim var. Duyduğuma göre bunların bölümü meslek liselerinde varmış. Sizce bunları evden mi devam ettirmeliyim yoksa meslek lisesini 4 sene okumalı mıyım? Oturduğum semt bayağı kötü. Ne kadar boş insan varsa hepsi buralarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berberlik le ilgili meslek okulu varsa girip belge alırsın. Sonra kendi dükkanını açarsın bir belge daha alıp.

Berberlikte iyi para var ve garanti iş ama animasyonluk ve editte cok daha iyi para var ama düzgün bir iş bulmak zor

Mesleki eğitim merkezlerine başvurabilirsiniz. Gerekli mesleki eğitimi aldıktan ve belirli bir süre sonra ustalık belgesi de alabiliyorsunuz.

Mesleki eğitim merkezlerine başvurabilirsiniz. Gerekli mesleki eğitimi aldıktan ve belirli bir süre sonra ustalık belgesi de alabiliyorsunuz.

Berberlik le ilgili meslek okulu varsa girip belge alırsın. Sonra kendi dükkanını açarsın bir belge daha alıp.

Yardımınız için teşekkür ederim yüksek ihtimal berberlik okurum o öbür işleri ise ek iş olarak devam ettiririm.

Peki seni nasıl etkiledi.

Vallahi o zaman üzüldüm tabii ki o zaman ki aklımla ama çok da önemli değil olabilen şeyler bunlar yeni okula başladım kimsenin beni tanımadığı bu yüzden daha rahattı eski okuldan nefret ediyordum çünkü zorbalık şudur budur her şey vardı zorbayı dövsen bile bu sefer 3'ü 5'i birden geliyordu böyle böyle bende zorba oldum ama kafana takma sınıfta kalmış olmak seni eksiltmiyor seninde kendince sebeplerin var. He benim açımdan ne oldu okul kötüydü Arapça kuran derslerine ilgim yoktu zorla sokmuşlardı beni tek sınıfta kaldığım sene değil 2 senem komple heba oldu ama yapacak bir şey yoktu yeni lisem temel liseydi eğitim muazzam değildi ama en azından kafam rahattı ve ortamım daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…