mirac_34 Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 798 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #21 EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Kaybetmeye alışmışsın sen. Biraz cesaretli ol.Kabullenme hemen.
EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Kaybetmeye alışmışsın sen. Biraz cesaretli ol.Kabullenme hemen.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #22 EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Hayat böyle geçmez bea, gym tavsiye ederim. Açığa geçince çok vaktin olacak.
EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Hayat böyle geçmez bea, gym tavsiye ederim. Açığa geçince çok vaktin olacak.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #23 totra_proska dedi: Hayat böyle geçmez bea, gym tavsiye ederim. Açığa geçince çok vaktin olacak. Genişletmek için tıkla... Gym salonları çok pahalı yıllık bulacağım bir yer.
totra_proska dedi: Hayat böyle geçmez bea, gym tavsiye ederim. Açığa geçince çok vaktin olacak. Genişletmek için tıkla... Gym salonları çok pahalı yıllık bulacağım bir yer.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 4 Haziran 2023 #24 EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Dostum yapacak çok bir şey yok. Görünen o ki çok bi seçeneğinde yok. Okumak istemiyorsan bırak.
EnesTkt dedi: Asosyal birisiyim arkadaşım hiç yok sevgilimde olmadı utanıyorum konuşmaya. Genişletmek için tıkla... Dostum yapacak çok bir şey yok. Görünen o ki çok bi seçeneğinde yok. Okumak istemiyorsan bırak.