Sınıfta kalınca 2. dönem açığa geçilebilir mi?

janjanisforever

Yoctopat
Daha fazla  
Geçen yıl sınıfta kaldım. Bu yıl da dönem başından beri hiç okula gitmedim. Hocalar annemi aradılar işte kızınızın 50 güne yakın devamsızlığı var gelin belge imzalayın yoksa işte kurumsal soruşturma açılacak hakkınıza. Şimdi açık öğretime ikinci dönem gidebilir miyim? Kredi puanını erkenden tamamlayıp mezun olabilir miyim? Bilen birisi cevaplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl sınıfta kaldım. Bu yıl da dönem başından beri hiç okula gitmedim. Hocalar annemi aradılar işte kızınızın 50 güne yakın devamsızlığı var gelin belge imzalayın yoksa işte kurumsal soruşturma açılacak hakkınıza. Şimdi açık öğretime ikinci dönem gidebilir miyim? Kredi puanını erkenden tamamlayıp mezun olabilir miyim? Bilen birisi cevaplayabilir mi?
Evet geçersin

Ya gerçekten mi hani geçerli mazeretlerim de var Ocak ayında kayıt yenileme olacak sanırım başvuru ile geçiş sağlayabilir miyim bir de bi iki kişi şey dedi açığa geçince baştan başlatılıyormuş böyle bir durum var mı

Ya gerçekten mi hani geçerli mazeretlerim de var ocak ayında kayıt yenileme olacak sanırım başvuru ile geçiş sağlayabilir miyim bir de bir iki kişi şey dedi açığa geçince baştan başlatılıyormuş böyle bir durum var mı?

Hayır baştan başlama gibi bir durum yok kaldığın yerden devam edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı