Sınıfta kalınca ne yapılmalı?

Emir981

Centipat
Daha fazla  
2 yıl üst üste sınıfta kaldıktan sonra okulu bırakma kararı aldım(bu yıl geçme ihtimalim var ama çok zor). Ne yapmalıyım sizce veya nasıl bir iş yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgi alanlarınıza göre değişir. En azından açıktan lise mezunu olun. Üniversite için ise 2 yıllık bölümler önerebilirim. Sağlık alanına ilgiliyseniz güzel bölümler var. Eczacılık falan da okunabilir. Eczanede çalışmak rahat iş, ileride kendi eczanenizi açma şansınız da var.

2 yıl üst üste sınıfta kaldıktan sonra okulu bırakma kararı aldım(bu yıl geçme ihtimalim var ama çok zor). Ne yapmalıyım sizce veya nasıl bir iş yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam az olan ihtimal nedir? Ayrıca ihtimal ne kadar az bile olsa denemeye değer.

Aileme çok fazla yük oluyorum ve üzülüyorum sadece onları düşündükçe.

Açık liseye geçebilirsin en son sınavlar Online'dı o yüzden kolay oluyordu ama şu an yüz yüze mi bir fikrim yok. Bu arada 2 kere nasıl kaldın ki dostum ders çalışmana rağmen anlamıyor musun konuları.

Açıktan okuyun bence.

Şu anlık üniversite düşünmüyorum.

Açık liseye geçebilirsin en son sınavlar Online'dı o yüzden kolay oluyordu ama şu an yüz yüze mi bir fikrim yok. Bu arada 2 kere nasıl kaldın ki dostum ders çalışmana rağmen anlamıyor musun konuları.

İlk gittiğim sene zorbalık falan iğrenç konular bu sene çalışmama rağmen yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…