pavidak Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #11 Emir981 dedi: Şu anlık üniversite düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun gene de lise mezunu olun çünkü BİM'a 101 marketler lise diploması ile alıyor aynı şey fabrika içinde geçerli.
Emir981 dedi: Şu anlık üniversite düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Olsun gene de lise mezunu olun çünkü BİM'a 101 marketler lise diploması ile alıyor aynı şey fabrika içinde geçerli.
Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #12 Emir981 dedi: Beni sevmeyen bir hocanın sözlüme 90 90 girmesi gerek ona da çok güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gidin konuşun, ayrıca ailenizin tek isteği okumanız ve sizde okuyun onların emeklerinin karşılığını verin.
Emir981 dedi: Beni sevmeyen bir hocanın sözlüme 90 90 girmesi gerek ona da çok güvenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gidin konuşun, ayrıca ailenizin tek isteği okumanız ve sizde okuyun onların emeklerinin karşılığını verin.