Sınıfta kalınca ne yapılmalı?

Eirene.00

Femtopat
Arkadaşlar devamsızlıktan sınıfta kaldım açık liseye geçeceğim ama bu tatilda ne yapmalıyım? Ders mi çalısayım?
Ya da hangi dersleri çalısayım sizce?

TYT matematiği ve feni bitirsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT'ye başlayabilirsiniz. Okul açılınca da 11. sınıf derslerini bir arada götürürsünüz.

Çok özel değilse devamsızlıktan neden kaldın yazar mısın? Ona göre öneride bulunacağım.

Ailem boşanma kararı almıştı işte işler biraz karıştı o yüzden gidemedim.

TYT'ye başlayabilirsiniz. Okul açılınca da 11. sınıf derslerini bir arada götürürsünüz.

Tüm TYT'ye mi yoksa ana derslere mi?

@Eirene.00, TYT Sosyal ve Fen uzun uzun çalışılacak dersler değiller. Türkçe için 20 paragraf, biraz dil bilgisi ve Matematik konularına başlayın. Yazın bu ikisini halledebilirseniz çok rahat edersiniz.

Ailem boşanma kararı almıştı işte işler biraz karıştı o yüzden gidemedim.

Tüm TYT'ye mi yoksa ana derslere mi?

Eğer amacın okumaksa ve maddi durumun için çalışmana gerek yoksa tatil yap boş ver ders çalışma. Zaten okullar açılınca normal öğretim de olsan açık lise de olsan ders çalışacaksın. İçinde bulunduğun durumdan dolayı kafa dinlemen, eğitim öğretim başlayınca ders çalışacak motivasyonu bulman için iyi olur.

Eğer amacın okumaksa ve maddi durumun için çalışmana gerek yoksa tatil yap boş ver ders çalışma. Zaten okullar açılınca normal öğretim de olsan açık lise de olsan ders çalışacaksın. İçinde bulunduğun durumdan dolayı kafa dinlemen, eğitim öğretim başlayınca ders çalışacak motivasyonu bulman için iyi olur.

Teşekkürler bende öyle yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı