Öncelikle dertleşip moralimi biraz yükseltmek için bu konuyu açtım. Arkadaşlar 9. sınıfım ve sınıfta kaldım. Ailemden beklediklerini karşılayamadım ve şu an çok pişmanım. Sınıfı geçip hayatımı düzeltmeyi istiyordum. Sınıfta kalıp kalamadığımı belirleyecek olan coğrafya sınavına bugün girdim fakat o kadar çalışmama rağmen (günde 5,6 saat) sınavdan 30 gibi çok düşük bir puan alarak sınıfta kaldım. İlk dönemki coğrafya ortalamam 44 ve bu dönemki coğrafya ortalamam 35. aslında kalmamın büyük çoğunluğu benim yüzümden zaten. Hoca performans ödevi verdiği zaman büyük bir salaklık yapıp uyudum ve performans ödevini duymadım. Bunun yüzünden hoca sözlüme 100-100 verse bile sınıfta kalıyorum. Ailem bu durumlarda çok katı ve büyük ihtimal bilgisayarımı alıp beni bir işte çalıştırıcaklar. Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım? Açıktan okuyabilir miyim? Normalde yazın spora gidip hayatımı düzeltmeye çalışacaktım. Öneriniz veya benzer bir durumunuz varsa yazarsanız sevinirim. Beni hiç sevmeyen hocam bile sırf kalmayayım diye sözlüme normalden çok çok yüksek vererek beni geçirdi.