Sınıfta kalıp kalmayacağımı nasıl anlayabilirim?

Geçiyorsunuz sınıfı, benim ilk dönem ortalamam 52.2, şuan sadece 2 sınav + 1 sözlü girildi 43.6.

2 dönemin ortalaması alınıyor, ezber ezber konuşma. Git yönetmeliği oku. Yanlış bilgi verme.
Toplam 50 üstü ise geçiyor işte bilader boş konuşma 2 dönemin ortalaması 50 ise dedim boş boş yanlış anlayıp ortalığı germe.

Toplam 50 üstü ise geçiyor işte birader boş konuşma 2 dönemin ortalaması 50 ise dedim boş boş yanlış anlayıp ortalığı germe.

Daha ne yazdığını bilmiyorsun, git Türkçe kitabı oku da anlayarak yaz.

50'nin üstü olması lazım, yanlış bilgi verme.

Arkadaş 43 olması gerekiyor yazmış, 50'nin üstü olması lazım yanlış bilgi verme demişsin. İlk dönem ortalaması 57, ikinci dönem 43 altında olmazsa kalmıyor. Boş boş konuyu ne uzatıyorsun ?

Anladığını düşünüyorum.
Bilmediğiniz konulara girip artislik yapmayınız.

Yanlış anlama olmuş kendini çok bilmişlik yapıp üstün görme aynı bilgiye sahibiz artislik taslama boşuna.

Yanlış anlama olmuş kendini çok bilmişlik yapıp üstün görme aynı bilgiye sahibiz artislik taslama boşuna.
Yazılanları okuyup yanlış yazmışım demek zor mu ? Yaşının küçük olduğu çok belli dostum, üslubun çok yanlış. Neyse iyi akşamlar.

Yazılanları okuyup yanlış yazmışım demek zor mu ? Yaşının küçük olduğu çok belli dostum, üslubun çok yanlış. Neyse iyi akşamlar.
Aynen yaşım senden küçük yazılara göre yaşı tahmin etmen daha da zeki olduğunu gösteriyor umarım bu zekanı ilerde de kullanırsın iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…