Sınıfta kalır mıyım?

Yıldırım Arda

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 dönemin ortalaması 49.9 hocalardan puan istedim sistemi erkenden kitlemişler ne yapacağım ailem bilmiyorum tavsiyeniz nelerdir?

geçersin diye umuyorum 9 sınıfsan hocalar bırakmak için elinden gelini yapıyorlar hepsi şunu diyor bırakmak bizim işimize gelir

İdare ile konuşabilirsiniz, onlar sistem kapandığı halde not ve devamsızlık girişi yapabiliyorlar diye biliyorum.
Evet. Yapabiliyorlar ama bizim idare öyle inatçı'Ki dün okula sabah 12'de gittim 5'e kadar kapılarının önünde yalvardım yine bişey yapmadılar

Yil sonuna gore kac zayifin var? Eger 3 zayifin varsa zayiflarindan sorumlu olarak bir ust sinifa gecersin ancak alt siniflar da dahil olmak uzere sorumlu kaldigin ders 6'yi asarsa da sinifta kalirsin.

Yil sonuna gore kac zayifin var? Eger 3 zayifin varsa zayiflarindan sorumlu olarak bir ust sinifa gecersin ancak alt siniflar da dahil olmak uzere sorumlu kaldigin ders 6'yi asarsa da sinifta kalirsin.

Şimdi bir siteden yıl sonu notu hesaplama yaptım orada 50.5 gözüküyor yıl sonu notum yani geçiyor gözüküyor. Fakat e-Okul'dan 2 dönemin ortalamasını toplayıp 2'ye bölüyorum orada da 49.9 gözüküyor hangisine inanmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…