Sınıfta kalır mıyım?

yollarda yiten

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba geçen sene ortalama ile geçtim 4 tane dersten kalmıştım bu senede notlarım hali hiç iyi değil edebiyatım yüksek ama matematik biyoloji kimya fizik yine yerlerde büyük ihtimalle gene bu derslerden kalacağım sınıfta kalır mıyım ortalamam 50'nin üstünde.

4 dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun maalesef yeni kural bu.

eğer 3 tane dersinin 2 dönem ortalaması 50 nin altında ise sınıfta kalmazsın fakat 4 dersin 50 nin altında ise geçmiş olsun

3 tane dersin kurtarışı yok eğer biyolojiyi ilk sınav 30 2. sınavda kurtarabilirsem 50'nin üste çıkarırsam geçer miyim?
eğer 3 tane dersinin 2 dönem ortalaması 50 nin altında ise sınıfta kalmazsın fakat 4 dersin 50 nin altında ise geçmiş olsun

3 tane dersin kurtarışı yok eğer biyolojiyi ilk sınav 30 2. sınavda kurtarabilirsem 50'nin üste çıkarırsam geçer miyim?

Biyoloji ortalamanın 50 olması için 2. sınavdan 70 alman lazım tam 70 alamasanda hocan iyi niyetliyse sözlüyle geçirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…