Okulu basmaya gideceğim. Başka yolu yok.
Ettik hiçbir sonuç çıkmadı. Okulu basmaya gideceğim başka yolu yok.
Hiçbir sonuç çıkıyormuş adliye bana napacak.
Ben derslerime çalıştım öğretmenler nedense böyle davranıyor.
Aynen öyle hocam.Siz eşkıya mısınız? Açık açık suç işleyeceğinizi belirtiyorsunuz. Birisi bu mesajınızdan sizi şikayet etse hakkınızda rahat işlem yapılır. Hem dersine çalışmıyorsun hem de suçlu ve güçlüsün. Kır dizini, dersine çalış.
Benim aklı dengem bozuk psikolojik hastayım.hem basacam dediğimde darp vs. Değil biraz sert demişim gidip soracağım nasıl olduğunu. Yanlış anlamayın lütfen.Siz eşkıya mısınız? Açık açık suç işleyeceğinizi belirtiyorsunuz. Birisi bu mesajınızdan sizi şikayet etse hakkınızda rahat işlem yapılır. Hem dersine çalışmıyorsun hem de suçlu ve güçlüsün. Kır dizini, dersine çalış.
Hiçbir yere gezmedim okuldanda kaçmadım.fakat olan oldu sanırım benim zihinsel sorunla alakalı.Okulu bassanız neye yarar ki.
Aynen öyle hocam.
Kusura bakmayın (başka açıklaması yok) ama gidip biryerlerinizi gezdirmek yerine dersinize çalışsaydınız bunları yaşamazdınız.
Acaba neden ya çok garip değil mi?
Siz eşkıya mısınız? Açık açık suç işleyeceğinizi belirtiyorsunuz. Birisi bu mesajınızdan sizi şikayet etse hakkınızda rahat işlem yapılır. Hem dersine çalışmıyorsun hem de suçlu ve güçlüsün. Kır dizini, dersine çalış.
İşte nerede çalışacağım? Verdikleri para para değil insanlıkları insanlık değil daha çalışacağım mı ben? eğitim sistemi suçsuzsa eğer neden benim gibi öğrencilere sahip çıkmıyor? 2.5 milyon öğrenci şuan başıboş sokakta@Acicekenmazlum siz çalışmayın çalışmayın, sonra da gidip suçu eğitim sistemine atın. Okul okumak zorunda değilsiniz kardeşim. Açık liseden de okulu bitirebilirsiniz. Orada dizini kır diye kullandığım cümle mecazi cümleydi. Git evinde dersine çalış diyorum, çalışmayacaksan da açık liseye geç. Doğrudan işe başla.
Böyle düşünüyorsanız derslere çalışmak lazım? Konuyu tam olarak okumadım lakin eskiden veli imza verirse sınıfta kalma olayı olmuyordu, benim kuzenim sürekli öyle yaparak geçmişti. (Şimdi sistem değişmiş olabilir). Eğer öğretmenlerde sıkıntı var diye düşünüyorsanız okul değişin, onun harici en fazla yapabileceğiniz şey CİMER'e yazmak (işe yarıyor) veya müdürün yanına gitmek. Biraz çalışsaymışsınız yada öğretmenlerle aranızı iyi tutsaymışsınız daha iyi olurmuş, kalma sebebiniz sözlü notunuz mu?İşte nerede çalışacağım? Verdikleri para para değil insanlıkları insanlık değil daha çalışacağım mı ben? eğitim sistemi suçsuzsa eğer neden benim gibi öğrencilere sahip çıkmıyor? 2.5 milyon öğrenci şuan başıboş sokakta
@Acicekenmazlum açık konuşayım: Daha lisede sınıf geçmekte zorlanıyorsan demek ki dersine düzgün çalışan öğrenci değilsindir ve okuyacağın üniversite ve bölümünün de öyle ahım şahım bir bölüm ya da üniversite olacağını düşünmüyorum. Üniversiteyi bitirince de tekrardan işsiz kalacaksın zaten. İşsizliği uzatmanın bir mantığı var mı? Yaşınızı bilemiyorum da bir sanayiye çırak olarak girin. Ustalığa yükselin, işi öğrenin. Kendi dükkanınızı açarsınız. Sanayide deli gibi para var.
Aynen öyle 12 yıl eğitim bence zorunlu olmamalı sadece ilkokul olmalı. Zaten 18'e giren adam zor öğrenir böyle işleri. 12'de gidip öğrenecek sonra 20 küsür yaşında usta olacak.@LinusTechTips ara, teknik elemana gerçekten çok ihtiyaç var. Geçenlerde sanayiye gittim ve kalfa olarak çalışanların çoğunluğu Suriyeli, Afganistanlı vb. farklı ırktandı. Ülkemizdeki zorunlu eğitim dayatmasından dolayı artık çoğu kişi sanayiye kalfa olarak gitmiyor, okulu bitirip işsiz kaldıktan sonra da bu saatten sonra sanayiye neden gideyim diyerekten gitmiyor ve gerçekten çok fazla ihtiyaç var.