Sınıfta kalma nasıl olur?

Normal birisi_q

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar e-Okul'da 1.dönem not ortalamam 59.3500'lerde
2.dönem en az kaç olması gerekiyor.
Edebiyat, matematik, fizikten kalıyorum ama 2.dönem yükseltme şansım var cevap verebilir misiniz?
Not: Meslek lisesindeyim meslek derslerinden geçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edebiyattan 50 ve üzeri alırsanız 3 derse kadar kalma hakkınız var şeklinde biliyorum (50 ortalama üstünde) ikinci döneminizde edebiyat notunuzu düzeltin yoksa sınıf tekrarı yaparsınız.

İki dönemin ortalaması 50 olması lazım. Yani ikinci dönem en aşağı 41 ortalaman olması gerek. Bahsettiğin derslerde de sorumluluk varsa onları da geçmen gerekiyor yoksa diplomanı alamıyorsun. Okulun mezun olduktan sonra 6 ayda bir sorumluluk sınavları için sınav hazırlıyor o şekilde geçiyorsun.

Reis sade edebiyattan geçersen yırtarsın şu an edebiyatın 50 üstü olacak.

Edebiyat yükselt ve genel notun 50 üzeri kalsın.

Edebiyattan 50 ve üzeri alırsanız 3 derse kadar kalma hakkınız var şeklinde biliyorum (50 ortalama üstünde) ikinci döneminizde edebiyat notunuzu düzeltin yoksa sınıf tekrarı yaparsınız.
yönetmelik 50 ortalama üstü olan herkesi direk geçiriyor ama edebiyat'tan kalırsan sorumluluk alıyorsun ne kadar zayıfın olursa olsun direk geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…