Çözüldü Sınıfta kalmadan açık liseye geçiş nasıl olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaAhmet

Decapat
Merhaba arkadaşlar, şu anda sınıfta kalmadan açık liseye geçmenin bir yolu var mı? 11. sınıfa gidiyorum ve açık liseye geçmek istiyorum. Sınıfta kalırsam seneye YKS'nin müfredatı değişiyor diye biliyorum.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, şu anda sınıfta kalmadan açık liseye geçmenin bir yolu var mı? 11. sınıfa gidiyorum ve açık liseye geçmek istiyorum. Sınıfta kalırsam seneye YKS'nin müfredatı değişiyor diye biliyorum.
Hocam sınıfta kalarak geçtim, ben de sizin gibi dönem kaybettim sandım da sınıfta kalarak geçince o sınıfta kaldığınız dönemler toplam döneme ekleniyor.

Çözüm
@metehanaa hocam dediğiniz şey nasıl biraz anlatır mısınız? Denizli'de hafızlık kursu yokta 😀

Hocam ben 2023-2024 de 9. sınıfken sınıfta kaldım. 2024 Eylül'de açığa geçtim ama o sınıfta kaldığım dönemler açık lisedeki toplam dönemime eklendi bir şey kaybetmedim yani, siz bu sene bilerek kalsanız sınıfta hiçbir şey kaybetmeden açığa geçebiliyosunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı