Sınıfta kalmak nasıl bir duygu?

Paratoner

Hectopat
Daha önce sınıfta kalanlar duygularınızı yazabilir misiniz? Bu sene kalanlara da geçmiş olsun.

Kalmadım ama kalan arkadaşım vardı ve bende kalmaya yakındım kötü bir duygu gerçekten en başta bir şey hissetmiyorsunuz tamam üzülüyorsunuz falan ama acısı sonradan çıkıyor özellikle arkadaşlarınızın sizden önde gittiğini bilme duygusu berbat.

Okul gereği sınıfta kalmam gerekti. Normalde zaten 1 üst sınıfa gitmem gerekiyordu, şimdi 2 üst sınıfa gitmem gerekicek. Bana abi demesi gereken çocuklarla aynı sınıfta bulunucam. Düşündüğüm an stres ve sinir basıyor. Bu yılı nasıl geçiricem acaba.

Şuan ki sistemde sınıfta kalan okumaz bence. Liseyi bitir ama başka işte ustalaşmaya bak. Bizim zamanımızda kalınca sabah akşam dışarıda geziyorduk bir şey fark etmiyorduk ama büyük rezil olma durumu var. Keşke o zaman bırakıp başka bir şeye yönelseydim şuan ki bölüm ve önümdeki tekrar tekrar KPSS süreci beni 10 yaş yaşlandırdı.

Evet bu sene bende kaldım gerçekten çok kötü bir olay ilk dönemden diyordum ve kaldım 1 sene deyip geçmeyin çok fark ediyor ayrıca artık yaşıtlarimla okuyacağım önceden hep bunu isterdim ama şimdi hiç istemiyorum çok koyuyor.

Ömründen 1 sene heba ettiğini düşün, Ailenin edeceği lafları düşün. Şimdi sence nasıl bir duygu ?

Ben zamanında Türkiye'de ilkokulu tamamladıktan sonra tekrar yaşadığım ülkeye geri dönünce diğer yabancılarla birlikte dil okuluna gönderilmiştim. Normalde bir sene olmasına rağmen 2 sene gitmek zorunda kaldım.

Benim açımdan gayet keyifliydi. Sınıfta kaldığım tek dönem dil okuluna gittiğim dönemdi. Entegrasyon açısından biraz zorlanmıştım.

Çok güzel çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…