11. sınıf öğrencisiyim. Araştırdım ve yeni açığa geçiş kurallarından sonra 1 kez sınıfta kalırsak açığa geçebiliriz diye öğrendim. Gitmedim 2 ay okula ve sınıfta kaldım şimdi öğreniyorum ki sanırım açığa geçemeyeceğim yani 1 sene boşu boşuna fazla okuyacağım. Yine de eylül ayını bekliyorum açık lise kayıtları başlayınca gidip konuşacağım. Kimse kesin bir şey demiyor şu an da. Öğrendim ki benim gibi yapan birçok kişi var sanırım hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar .
Bir kere sınıfta kalınca açık liseye geçebilirsiniz. Sadece bu seneki eğitim-öğretim yılının bitmesini bekleyin. Henüz sınıfta kaldığınız sisteme düşmediği için geçemezsiniz. Sisteme düştüğü an kayıtlar da muhtemelen açılır. O zaman geçiş yapabilirsiniz.
Bir kere sınıfta kalınca açık liseye geçebilirsiniz. Sadece bu seneki eğitim-öğretim yılının bitmesini bekleyin. Henüz sınıfta kaldığınız sisteme düşmediği için geçemezsiniz. Sisteme düştüğü an kayıtlar da muhtemelen açılır. O zaman geçiş yapabilirsiniz.
Geçme şartlarına baktım, en son 1. dönemde değiştirmişler, o da 1 yıl kalanlar bakanlıkça mazareti uygun görülürse geçer falan yazıyor. Bu ne demek?
Bir sağlık sorunu falan mı gerekli yani?
Geçme şartlarına baktım en son 1.dönemde değiştirmişler oda 1 yıl kalanlar bakanlıkça mazareti uygun görülürse geçer falan yazıyor bu ne demek?
Bir sağlık sorunu falan mı gerekli yani.