LaColds Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 189 11 Aralık 2020 #11 Edebiyat hocam beni seviyor 100 verecegini söyledi
Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2020 #12 JusTaUseR dedi: Ortaokulu bilmem ama lise de öyle. Arkadaşım kaldı 2 sene önce matematikten geçirmediler çocuğu. Genişletmek için tıkla... Ortaokul? Arkadaşın muhtemelen matematikle birlikte diğer dersleri de batırmıştır.
JusTaUseR dedi: Ortaokulu bilmem ama lise de öyle. Arkadaşım kaldı 2 sene önce matematikten geçirmediler çocuğu. Genişletmek için tıkla... Ortaokul? Arkadaşın muhtemelen matematikle birlikte diğer dersleri de batırmıştır.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #13 Jugram dedi: Ortaokul? Arkadaşın muhtemelen matematikle birlikte diğer dersleri de batırmıştır. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim şu an muhtemelen diğer dersleri de batmıştır dediğiniz gibi. Lise de tek baraj ders edebiyatmış. Kusra bakmayın yanlış hatırlıyormuşum.
Jugram dedi: Ortaokul? Arkadaşın muhtemelen matematikle birlikte diğer dersleri de batırmıştır. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim şu an muhtemelen diğer dersleri de batmıştır dediğiniz gibi. Lise de tek baraj ders edebiyatmış. Kusra bakmayın yanlış hatırlıyormuşum.
LaColds Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 189 11 Aralık 2020 #14 Arkadaşlar kesin kalmıyorum değil mi? Sınıfta kalmayı bırakın teşekkür aldım arkadaşlar. Son düzenleme: 1 Haziran 2021