Sınıfta kalmak

eyensw

Femtopat
Daha fazla  
Bu yıl sınıfta kaldım, birçok sebebi var fakat en önemli nedenden başlayayım, dersler ilgimi çekmiyor. İstediğim kadar odaklanmaya çalışayım kendimi zorla derslere vereyim olmuyor, çünkü ilgi alanımda değil. Dersler full ezber, hiç zekâya dayalı konular işlenmiyor. Sadece 10. sınıf felsefe dersinde zekâya dayalı konular var. Bende 10. sınıfa geçemedim sıkıntı o işte. Aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum, klâsik Türk ailesi bilirsiniz. Beni mahvedecekler, onlara olan saygımı daha şimdiden kaybettim bile. Çünkü direkt beni suçlayacaklar, ezbere dayalı derslere kafa veremediğim için suçlu ben olacağım. Herkes yaz tatilini iyi kötü evde dışarıda geçirecek, fakat ben bozulmuş psikolojimle 3 ay zaman geçreceğim. Sınıfta kaldığımı cuma gününden itibaren her zaman yüzüme vuracaklar, bende keyif istek bırakmayacaklar. Söylenecek çok şey var fakat sizden istediğim tek şey aileme söyleyecek birkaç cümle kurmanız. Çözüm yolunu zaten biliyorum fakat destekçi olmayacakları için boşuna çözüm tavsiyesi vermeyin

Ailene diyecek bir şeyin yok tamamen hatalısın ve bir bahanesi olamaz yani derslere çalışmayıp suçu sisteme atman çok komik şu sistemde sınıfta kalmak baya zor bir şey.

Hocam bence cesaretini toplayıp bir şekilde durumu açıkla karne günü öğrenirler dahada kızarlar sen dürüst ol

Matematikten geçtin mi?

Diyebilecek bir şey bulamazsın. Gidip özür dileyeceksin ve daha özenli hareket edeceksin. Geçmiş olsun

Ailene açıklamaktansa okula ilgin yoksa bence zorla bir şeyler yapmamalısın.Okula ilgin yoksa zorla okuyacaksan MESEM`e geçmeni öneririm 2 türlüde zorla okumuş oluyorsun ama birinde hem okuyorsun hem işini kazanıyorsun. 2sinide yapmak istemiyorsan ailene okumak istemediğini işe girmek istediğini söylersin okulu açıktan bitirirsin. Onlarında bu duruma anlayış göstermesini bekleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…