Sınıfta kalmak

Ailen ne derse haklı bahane üretme boş yere. Mesleğe geç en azından elinde bir meslek olur. Bu kafa yapısıyla üniversite odaklı okuman imkansız gibi gözüküyor.
Bende mesleğe geçmek istedigimi adam akıllı belirttim zaten
Ailen ne derse haklı bahane üretme boş yere. Mesleğe geç en azından elinde bir meslek olur. Bu kafa yapısıyla üniversite odaklı okuman imkansız gibi gözüküyor.
Ailem haklı değil kardeşim benden iyi bilemezsin adamları. Ben onlara saygılı şekilde isteğimi hedefimi belirtiyorum onların bana saygısı yok. Kükrüyorlar uluyorlar yenı ırka geçiş yapiyorlar kardesim. İşine geldi mi ben oğullarimin arkasındayım, lütfen şu tür yorumlar yapmayın

Çoğu ders ezber, sana hak veriyorum. Ama matematiği geçtin mi? Matematik ezber değil.

Son gece çalışıp sınıfı geçebilirsin kızmakda haklılar

Son gece çalışıp sınıfı geçebilirsin kızmakda haklılar
O motivasyonu alamaması da kişinin suçu mu peki? Kimi istemediği birşeye zorla götürürsen koca yılda sadece 5 10 gün gelmeme hakkı tanırsan o kişi de bundan kaçar elbet. Geçmesi kolay onda sorun yok ama kolayı bile yapmaya motivasyon gelmiyorsa bir sorun vardır.

matematikte istediğim ortalamayı tutturamadim maalesef, ortalamam 75
Bu iyimiş.
Keşke sınavlara son gece olsa bile çalışsaymışın. Gelecek sene için başarılar dilerim.

Bence ailene söyle Açığa alsınlar ya da arkadaşların dediği gibi MESEM'e git. Ama Ne olursa olsun Liseden mezun ol. Sonra zaten üniversite okumazsın.

Açığa gitmek istediğimi cidden onlara belirttim. Kafamı ezbere yoracağima vücudumu yorarım her yıl sınıfı geçerim lise diploması garanti. Bu dönemde şart vallaha

Emin ol son gece çalışmak için o kadar da motivasyona gerek yok. Bir konu seçip 1 saat ona baksan 35 40 puan gelir zaten. Bir iki tane de soru yapar herhalde. Eğitim sistemi bunun için bahane değil değil değil. 9'un konuları zor değil ayrıca. İlla bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsan bu boşa geçecek 1 yılın olabilir.

Ya birader sanki her ders ezbermiş gibi konuşmayı bırak dersde hocayı dinlesen not tutsan eve gitsen tekrar etsen yapamıyorum demezsin lise de böyle bir şey zaten ortaokul gibi değil son gün akşam sınava çalışıyorsan kötü not alıp sistem zor diyorsan kendinde de suç arayacaksın biraz, günlük tekrar etsen bir çaba göstersen zevk almaya başlarsın notların yükselir her dersi bir iki saat tekrar etsen çok bir şey değil. Sen ezberden kaçıyorsan felsefede hiçbir şey yapamazsın felsefe sınavlarına bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…